12 okt. 2013

Ingrid Carlqvist går till Sverigedemokraterna!


Enligt den alltid så ”upplyste” Sverigedemokratiske riksdagspolitikern Thoralf Alfsson kommer snart partiet att begåvas med ett par fina namn som ska träda in i deras parti.

”Några fina namn är också på väg in i partiet. Det kommer säkert ge oss uppmärksamhet när det blir offentligt.”

Och det kanske kan behövas då partiledningen ämnar klippa vingarna av SDU:s knappt politiskt flygfärdige Kasselstrand för att räta in det bångstyriga ungdomsförbundet i den mer politiskt korrekta delen av rasistfållan igen. Det vill säga att tysta de som öppet säger det som endast får sägas och tänkas innanför partikansliets slutna dörrar.

Slutpixlat har nu dock lyckats komma över den anställningsannons som de potentiellt fina kamikazepiloterna i rasism kunde ansöka igenom.


Kan vi anta att dessa ”fina namn” som enligt Alfsson kommer att ge SD uppmärksamhet när de offentliggörs inte har en susning om vad de verkligen ger sig in i?  Ett än så länge obekräftat rykte säger att Ingrid Carlqvist är ett av dessa ”fina namn” som kommer att presenteras. Får man då förmoda att hon blir partiets ”medieexpert” med inriktning på islamfrågor. Hon har ju läst koranen enligt vad hon själv påstår.

Curt Latinosson för Slutpixlat