5 nov. 2013

Åkesson tårtad! Mitt i nyllet! Med en simpel gräddtårta?

Åkesson blev ju som bekant idag tårtad (fick en tårta serverad i nyllet) när han försökte göra PR för sin egen version av satansverserna, ”Satans opålitlig”, förlåt, ”Satis Polito” ska det visst vara.

Varken Prinsesstårta eller Schwarzwaldtårta var det visst som serverades. Bara en vanlig enkel gräddtårta kom farande rakt i det Åkessonska nyllet.


 


Vad Åkesson tyckte om att bara få en simpel gräddtårta i nyllet vet vi i nuläget ej. Kungen som också en gång blivit tårtad fick ju åtminstone en som hade någon form av sylt i sig. Något som uppenbarligen inte förärades Åkesson.

Skämt åsido så är inte detta ett sätt att möta Åkessons fascistinspirerade politik på. Rasism ska bekämpas med demokratiska metoder. Inte med billiga gräddtårtor.


Och på tal om tårtor så fanns det ju ett barnprogram på 70-talet som hette just ”Tårtan”. En kultklassiker ibland alla de barnprogram som producerades just på 70-talet.

Och på tal om kultur och barnprogram, så tycker ju inte Sverigedemokraterna om några av de barnprogram som producerades på den tiden, och de tycker framförallt inte de som produceras idag. Vänsterpropaganda som riskerar att hämma barns utveckling säger de.


Vi får väl innerligen hoppas att inte SD ger sig på att producera barnprogram då. De kommer ju enbart att attrahera de ”barn” som befinner sig i den sandlådepöbel som avgudar hat- och rasistsajterna Avpixlat, Exponerat, Fria Tider, Realisten och Dispatch International.


För inte vill ni väl se det här?Curt Latinosson för Slutpixlat

SR Skånskan AB