6 nov. 2013

Kvinnliga valkyrior bakom kuppen mot SDU!

SDU har det kämpigt emot ett moderparti vars vilja att i princip toppstyra allt som snart sagt går att toppstyra.

Och att SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand och dess vice ordförande William Hahne inte ses med blida ögon av moderpartiet framgår ju allt tydligare.


Först tvingas Hahne lämna jobbet på riksdagskansliet för att han och Kasselstrand tycker att Palestina bör erkännas som en stat. Något som uppenbarligen fick de för tillfället Israelvänliga moderpartiet att gå i spinn.


Sen får Kasselstrand inte hålla tal före Åkesson i Almedalen 2012.


Därefter förlorar Kasselstrand sitt jobb på riksdagskansliet då han och Hahne kritiserat hanteringen av Almqvist efter järnrörsskandalen.


Sen nekas SDU att få några bidrag från moderpartiet.


Kasselstrand får återigen inte hålla tal före Åkesson i Almedalen 2013.


Och nu sist så riskerar SDU att förlora sin plats i partistyrelsen.


Sprickan mellan SD och dess ungdomsförbund SDU är nu så uppenbar att man undrar om SD verkligen är intresserade av att ha något ungdomsförbund. Och om nu någon tror att det är Åkesson som håller i strängarna och bestämmer i SD så har ni grovt fel.


De som verkligen bestämmer i SD när det gäller att bli av med Kasselstrand och Hahne är de bägge dominanta SD-kvinnorna Paula Bieler och Louise Erixon, Åkessons flickvän.


I det sammanhanget är Åkesson enbart en åskådare iklädd de traditionsenliga tofflorna.


Paula Bieler, just nu politisk sekreterare åt Mattias Karlsson är nog fortfarande tämligen sur på att hon förlorade mot Kasselstrand i valet om vem som skulle bli ordförande för SDU.


Hon vände sig då till sin bästis i partiet, Louise Erixon, och krävde att åtgärder vittogs mot Kasselstrand och Hahne.


Något som fick Louise Erixon att i ett internt brev kräva att Kasselstrand och Hahne får sparken.


Och eftersom Åkesson och hans trojka av jasägare inte har något att säga till om när de bägge damerna Bieler och Erixon är i farten, så lär nog Kasselstrand och Hahne åka ut fortare än de hinner säga ordet massinvandring.


Någon som sa att inte kvinnor har en chans i SD lär nog få revidera sin uppfattning. För i kulisserna är det de bägge valkyriorna Bieler och Erixon som styr. Och när de talar så tystnar till och med självaste partiledare Åkesson. För kvinnor som anammat den fascistiska ideologin suktar ju efter att stå makten nära, och då skyr de inga medel för att varken nå den, eller att slå värn om den makt de redan uppnått. 


Raffina Wall för Slutpixlat