16 nov. 2013

Avpixlat tar ”ton”. Musen som röt.

I ett tafatt och patetiskt försök att rättfärdiga Åkessons lögner i en BBC-intervju från 2011 där han blev totalt överkörd och överbevisad så skriver hat- och rasistsajten Avpixlat en hel artikel där man påstår att Jimmie Åkesson, han hade då banne mig rätt? Hur fel han ändå hade!?

Avpixlat hänvisar bland annat till Åkessons bristande kunskaper i det engelska språket som ursäkt för hans mediokra framträdande samtidigt som man i vanlig ordning påstår att det är etablissemangets politiska korrekthet som är orsaken till hans mediokra insatts!?


Dessutom så anklagar Avpixlat i vanlig ordning Brottsförebyggande rådet för att fara med osanning enbart för att främja sina egna siffror i politiskt syfte!?


Avpixlats andemening med den här artikeln är naturligtvis att till varje pris skydda sin välgörare. Och det gör man mer än gärna genom att komma med rena lögner för att försvara en ännu större lögnare.


Ty ledaren har alltid rätt hur fel han ändå har.


Och då Avpixlat uppenbarligen tog illa vid sig av att Slutpixlat kom med sanningen och publicerade intervjun med Åkesson från BBC så tar vi oss naturligtvis friheten att återigen publicera denna video där Åkesson blir rejält nedkörd i de svarta stövelskaften.


Håll till godo gott folk! En favorit i repris. Och dela gärna videon vidare. Den förtjänar att uppmärksammas då den så excellent krossar bilden av Åkesson som den store ledaren. Dessutom så ogillar ju uppenbarligen också Avpixlats sandlådepöbel att den visas. 

Raffina Wall för Slutpixlat