16 nov. 2013

Mångkultur är underbart! SD kan dra åt hel****!


Vad hela drygt 90 procent av svenska folket tycks ha fattat är att ett samhälle bestående av många kulturella influenser är ett bra mycket bättre samhälle än ett samhälle där en diktatorisk nationalistvurmare får styra.

Låt oss genom ett tankeexperiment för exempel försöka att sätta oss in i dessa extremnationalisters/Sverigedemokraters tankevärld om hur det samhälle de vill ha skulle kunna se ut i framtiden om de fick styra.


Öh… förresten, låt oss helst inte göra detta.

 
Otrevliga fascistiska vibbar från drygt 60 år sedan dök genast upp vid detta tankeexperiments början.


Det sägs ju att politiken genom århundradena genom utveckling och att dra lärdom av tidigare misstag har utvecklas gentemot än mer demokratisk form.


Något som dock en typ av politik och denna politiks företrädare uppenbart har missat. Fascismen och dess hantlangare.


Hos dem har inte 25-öringen än trillat ned.


Emedan övriga partier genom historien i Sverige har dragit lärdom av sina misstag och demokratiskt utvecklats så finns det ett parti som helt klart går i en annan riktning.


Och det är Sverigedemokraterna. Partiet som går in i historiens politiska och ideologiska återvändsgränd utan att ha lärt sig ett smack om sina tidigare ideologiska själsfränders fatala misstag. Det vill säga fascisterna. Och ska vi vara helt ärliga, så var det inga fatal misstag som begicks av fascisterna på den tiden. Deras agenda var synnerligen brutalt kalkylerande vars slutresultat ändade i över 60 miljoners människors död.


Och vad är än värre är att vissa människor idag helt okritiskt tycks svälja de lögner och det svammel som dagens fascister i Sverigedemokraterna framför, utan att ens ha tittat i historiens backspegel.


Det är klart att har man en retorik som går ut på att kalla alla som inte håller med dem för svenskfientliga mångkulturvurmare utan att vidare behöva utveckla vad man menar så förstår man att ett visst klientel av befolkningen köper detta budskap rätt av.


Och det är den lilla delen av befolkningen som är så fruktansvärt rädda för den mångkulturella utvecklingen. Något som egentligen är ett ganska patetiskt beteende då det mångkulturella flödet och de därmed medföljande influenserna ständigt genom århundradena har påverkat Sverige att utvecklas till det land det idag är.


Och inte ska vi väl tillåta några degenererande fascistinspirerade knäppgökar ifrån ibland annat SD att stoppa det svenska landets utveckling.


Mångkulturen är här för att stanna, och av det enkla skälet att den alltid funnits här. Bara de svenska fascisterna som aldrig tycks ha fattat detta faktum då de i sin inskränkta värld aldrig vågat ta sig utanför sin egen bubbla av självindoktrinerade lögner.


Mångkultur är underbart! Länge leve mångkulturen! SD kan dra åt helv***!


Egon Kärleksfull för Slutpixlat


”Egon Kärleksfull” är vår nya praktikant här på redaktionen som på sitt alldeles egna sätt visar sin ”kärlek” mot fascisterna.


Välkommen i gänget Egon!