11 nov. 2013

Dispatch Internationals finansiella kris värre.

Den främlingsfientliga och islamofoba hat- och rasistsajten Dispatch Internationals ekonomiska bryderi tycks inte ha någon ände.

Den så av DI upphaussade ”Norse News” där man fick se DI:s chefredaktör Ingrid Carlqvist sittandes på ett skrivbord och orera dumheter tycks nu, efter enbart två avsnitt, ha gått i graven. Tanken från början var ju enligt Carlqvist själv, att ett nytt avsnitt där rykande färska "sanningar" skulle redogöras för, skulle komma varje torsdag i veckan.Om det egentligen berodde på att pengarna var slut för att spela in fler avsnitt eller om DI:s andre chefredaktör Lars Hedegaard ansåg att Ingrid Carlqvist inte gjorde sig bra nog i televisionsformat förtäljer inte historien.

Slutpixlat förmodar att det var en kombination av bägge som låg bakom beslutet att låta ”Norse News” gå i graven.


För DI:s ekonomiska läge är prekärt, inte enbart då man sen i juni inte betalt sin hyra för de kontorslokaler man hyr i Malmö, något som kronofogden lämnat över till Tingsrätten, utan även att man har en stämningsansökan hängande över sig från en tidigare anställd.


Dessutom så hade DI grovt överskattat sitt eget värde som ”upplysande sanningssägande medium” och de förhoppningar man hade på att få folk att prenumerera på DI kom redan på skam då DI var tvungna att lägga ned sin pappersupplaga med kort varsel.


Att sen Carlqvist med lock och pock på DI om olika förmånliga prenumerationsavtal uppenbart inte heller lyckats i sina ambitioner att locka till sig fler läsare gör ju saken än mer desperat för DI.


Dags att Carlqvist inser att ingen är intresserad av att läsa de lögner som hon via DI förmedlar. Därav det magra intresset för denna islamofoba hat- och rasistsajt.


Men med vetskap om hur självindoktrinerad Carlqvist är av sina egna lögner så kommer hon nog aldrig till insikt om detta.


Dock så har hon varit tämligen tyst den senaste tiden gentemot Slutpixlat. Ett tag så slog ju Carlqvist upp stora artiklar i DI om just Slutpixlat där hon utmålade oss som vänsterfascister stödda av det PK-korrekta etablissemangets lakejer såsom Aftonbladet och Stiftelsen Expo.


Något som vi på Slutpixlat enbart rykte på axlarna åt, då detta var en lögn från DI i vanlig ordning och är en standardfras som frekvent används av rasisterna så fort de får slut på luft.


Vi förmodar att Dispatch International kommer att gå i graven inom en snar framtid. Inte bara för att deras ekonomi havererar, utan även för att de faller på sin egen dumhet.


Dumheten att tro att någon skulle vara intresserad av att ständigt läsa det ensidiga hat gentemot muslimerna och deras religion islam som tycks vara DI:s enda mediala nyhet.


Förövrigt så var ju ”Norse News” amatörmässigt producerade videos ganska roliga att titta på. Att som Carlqvist gjorde, försöka efterhärma professionella nyhetsförmedlares nyhetsankare utan att ha fäst ankaret till kättingen kan ju faktiskt mest liknas vid ett försök till att göra parodi.


Dock så blev denna ”parodi” enbart en parodi på Carlqvist egenupptagna självbild där hon tror sig vara den enda fantastiska journalisten i Sverige som står för "kunskap" och "sanning". Något som hon frekvent påpekar i sitt aldrig sinande Twitterflöde. ”Capisce?”
Raffina Wall för Slutpixlat