11 nov. 2013

Nazzetidningen ”Framåt” är bara så bakåt!

Nazistpartiet Svenskarnas parti har ju som bekant en avisa/propagandablad som de visst kallar ”Framåt.” Märkligt när det kommer från ett parti som är allt annat än framåt. De är ju bara så bakåt som det någonsin går att komma. Och det på mer än ett sätt.

I sista numret, som kan köpas för 60 riksdaler, så tronar nazisternas våldsbrottstyngda ledargarnityr med sina nunor på första sidan. Och under texten ”Framåt” så har man lagt till en devis snodd från Vasaloppet, ”I fädrens spår för framtida segrar”.


Vi på Slutpixlat har naturligtvis omarbetat denna förstasida av ”Framåt” för att ge detta SvP:s propagandablad en mer rättvis bild av vad detta partis syfte och mål egentligen är.


Att sprida fascistisk dynga och hylla en ideologi som för länge sedan borde ha varit utrotad.


Sammantaget om SvP och dess gelikar kan sägas att det är ganska uppenbart att den siste idioten tyvärr ännu ej är född. Skrämmande att ett parti
som SvP i en modern upplyst värld fortfarande kan existera och tillåtas att sprida sin främlingsfientliga och rasistiska propaganda. 


Något som gör det än viktigare att genom upplysning och undervisning i framför allt skolorna visa på vilka vidrigheter fascismens genom historien ställt till med. För endast genom upplysning kan vi bli av med detta vidriga pack. Borde i undervisningen på högstadiet vara ett obligatorium med en resa till något av de forna nazistiska koncentrationslägren i Polen där ungdomarna på plats kan se vad som hänt och vad som mycket väl kan hända om fascistiska partier som SvP och SD fick chansen att komma till makten. 

Läs mer på Expo: Novemberprognomens offer hedrades.


Avram Moscovith för Slutpixlat