17 nov. 2013

Nazistiska SvP hotar offentliganställda!

Likt tjuvar om natten smyger lågintelligentian hos det nazistiska Svenskarnas parti runt och sätter blågula band på dörrarna till kommunhus och andra offentliga lokaler.

De vill på detta sätt markera att de som arbetar i dessa lokaler är Svenskfientliga!?
För de hänger också upp en skylt med texten:


”Stopp. Denna byggnad har blivit förseglad av blågula band på grund av den svenskfientliga propaganda som sprids härifrån”.


Inte förvånande att nazisterna gör denna ”politiska manifestation” på natten. För som det ljusskygga och fega klientel de är, så vågar de endast visa sina fula nunor nattetid.


Inte utan att man får otrevliga vibbar från forna nazisters agerande i Tyskland där de målade davidsstjärnan och skrev juden raus på affärslokaler eller bostäder tillhörande den judiska befolkningen i syfte att hota och utmåla dessa som syndabockar för i princip allt.


Något som nu de svenska nazisterna i SvP också gör, fast denna gång så hotar de ju svenska offentliganställda istället genom att kalla dem för svenskfientliga.


Retoriken och sättet att agera från nazisterna har ju alltid genom alla tider varit att försöka hota och skrämma folk.


Om nu Svenskarnas parti och dess pöbel tror sig kunna skrämma folk genom dessa nattliga räder mot offentliga lokaler och andra partiers lokaler genom att hänga upp band och skyltar eller kladda på väggar så kan de ju åtminstone lära sig stava först.
Denna text hade någon skrivit på Vänsterpartiets lokaler i Landskrona härom natten.Och på tal om annan ointelligent verksamhet så avser ju nazisterna från SvP att genomföra en manifestation mot vad de kallar svenskfientligheten i Lidköping den 7 december.

Och ledaren för den lågintelligenta nazipöbeln i Sverige, Stefan Jacobsson, skriver så här inför deras tänkta manifestation mot svenskfientligheten.


”Låt oss tillsammans genomföra en värdig manifestation för dem som har offrats på mångkulturens altare. Låt oss genomföra en rakryggad protest mot dem som för vårt land ner i avgrunden.

Vi går inte med krökta ryggar eller nedsänkta huvuden, vi går med stolthet i kroppen. Vi visar att det finns ett växande alternativ till den politik som vart rådande de senaste decennierna. Att det finns en folkrörelse som har för avsikt att förändra detta land från grunden och bygga ett tryggt svenskt Sverige.”


Om nu Jacobsson tror att de skulle vara ett politiskt alternativ och att de är en folkrörelse så har de helt klart en övertro på sin egen storhet. Folk i Sverige är betydligt intelligentare än att vad Jacobsson tror. Och intelligens har ju alltid slått ren dumhet i alla tider.


Och om nu SvP tror sig kunna framföra sin nazistiska ideologi utan att den blir ifrågasatt i Lidköping den 7 december, så tror de fel: Dags för en motmanifestation mot nazisterna!Raffina Wall för Slutpixlat