17 nov. 2013

Nazisterna tycker att SD bör avvecklas!

Hela det nazistiska SvP:s partistyrelse går i dag ut med ett pressmeddelande, enbart i Realisten då ingen annan vill publicera deras pressmeddelande, där man uppmanar SD och Åkesson att ta sitt ansvar för Sverige och svenskarna.


”Det är dags för SD-ledningen att börja ta ansvar, att förvalta det förtroende som hundratusentals svenskar har gett dem. Därför uppmanar Svenskarnas parti SD-ledningen att antingen göra något konkret för svenskarna från riksdagspositionen, eller att ta ansvar för de svekfulla beslut som präglat SD-ledningen under allt för lång tid. Avveckla partiet om ni inte har någon som helst avsikt att arbeta för att Sverige skall vara svenskarnas land. Svenskarnas framtid står på spel Jimmie Åkesson, försök att se på det hela seriöst. Börja ta ditt ansvar Jimmie Åkesson!”


För en gångs skull kan vi faktiskt hålla med på en punkt. En avveckling av Sverigedemokraterna vore faktiskt en välgärning. Men naturligtvis vill vi inte att SD avvecklar sig på de grunder som SvP vill att de ska avvecklas på.


Vi vill att Sverigedemokraterna avvecklar sig därför att det är ett högst odemokratiskt högerfascistiskt parti som enbart lever på sitt hat mot invandrare.


Att sen som SvP gör, be Jimmie Åkesson att se seriöst på något är som att be mössen ge fasen i att dansa på bordet när katten är borta.

Kontentan av Jimmie Åkessons tal om att tona ned invandringsfrågorna ifrån partiet gör nu inte enbart att han blir ifrågasatt inom partiet, utan även att många SD-väljare nu måste känna sig rådvilliga och djupt besvikna då Åkesson verkar vara villig att sopa partiets kärnfråga under mattan, invandringsfrågorna.


Risken med detta för SD är att de får stå ut med en väljarflykt. Och man har ju då inte så svårt att förstå att det nazistiska SvP gör ett uttalande som det här. De vädrar naturligtvis morgonluft när de ser att SD sviker sina väljare och tar då tillfället iakt att slå in kilar för att locka över väljare till sin sida.


Finns faktiskt en fördel med detta. Då vissa djupt besvikna SD:are kanske väljer att gå över till SvP och andra nu äntligen börjar få upp ögonen och inser vilket miserabelt parti SD är, så är ju risken för SD att de hamnar under 4 procentspärren.


Nackdelen är ju då att det nazistiska SvP går framåt.


Men med den retorik och agenda som SvP har så är risken för att de skall komma in i riksdagen mycket liten. Speciellt om man uttalar sig som SvP ledaren Jacobsson gör:


”Det är inte att ta ansvar för Sverige och svenskarna när man tydligt legitimerar den mångkulturella överideologin som förs av såväl Moderaterna som Socialdemokraterna.
Det är inte att ta ansvar för Sverige och svenskarna när man vill bli en del av dem som fört vårt land ner mot avgrunden.
Nej, det får vara slut på daltande. Sverige är i behov av en ordentlig opposition och Svenskarnas parti (SvP) avser axla den rollen.”


”Mångkulturella överideologin”!? Jacobsson har uppenbarligen kommit på en ny ”slagkraftigt” devis att använda. Passar rätt bra ihop med hans ”slagkraftiga” uppträdande i Halmstad tidigare i år när han och hans nazipöbel gav sig på meningsmotståndare med knivar, yxor och påkar.


Att ta till tillhyggen när retoriken sviktar är ju som bekant inget som SvP är ensamma om. SD använder ju järnrör i samma syfte.


Så SvP borde faktiskt istället för att kräva att SD avvecklas avveckla sig själva i första hand. För i det demokratiska och mångkulturella Sverige hör inte våldsbenägna partier med en fascistisk agenda hemma.


Curt Latinosson för Slutpixlat