17 nov. 2013

Sverigedemokrater tänkte slänga reporter överbord!

Vår nye medarbetare ”The Sting” kan nu tala om vad som egentligen hände ombord på Färjan mellan Tallinn och Stockholm den 9 januari 2009 då reportern på Sveriges Radios program Kaliber, Caroline Stenman, som infiltrerat SD blev avslöjad och samtidigt med våld blev bestulen på sin väska. Vilket var tur att det var det enda hon blev av med. Ledande Sverigedemokrater ville nämligen kasta Caroline Stenman över bord.

Slutpixlat kan nu genom ”The Stings” försorg komma med sitt första avslöjande om SD:s inre krets.


Se först det här inslaget. 

Efter det att Stenman med blivit avslöjad och flytt från Sverigedemokraterna så säger Almqvist efter en diskussion med Christian Westling och William Petzäll att man måste komma över nyckeln till Stenmans hytt för att genomsöka denna. Almqvist beordrar upp en kvinnlig SD:are för att försöka komma över nyckeln till Stenmans hytt. Vilket inte visar sig vara svårt.

Därefter samlas direkt de ledande SD politikerna till rådslag hur de ska hantera situationen.


Åkesson beordrar direkt sin flickvän Louise Erixson att göra sig av med Stenmans väska som bland annat innehåller den dolda kamera Stenman använt sig av. Men vad som sen mer sägs, visar att vissa Sverigedemokrater inte skulle sky några medel om så behövdes.


Förutom att kasta Stenmans väska överbord så diskuterades också om man inte borde kasta Stenman själv överbord. Ledande och drivande anhängare till detta var enligt ”The Sting” Björn Söder och Erik Almqvist. Dock så motsatte sig Jimmie Åkesson detta med orden:


”Det är inte värt mödan att skitna ner sig på en reporterhora.”


Åkesson nöjde sig enbart med att beordra sin flickvän Louise Erixson att kasta väskan överbord.


Men vem vet hur detta hade kunnat sluta om inte Åkesson varit närvarande och de hetlevrade herrarna Söder och Almqvist fått bestämma.


Berättat av ”The Sting” för Raffina Wall på Slutpixlat


Mer information om vad som hände på Tallinn-färjan från SR: Ljudupptagningar.
Aftonbladet.