18 nov. 2013

Lägg av nu Thoralf Alfsson!

Med anledning av gårdagens debatt i SVT:s Agenda där ibland annat frågan ställdes om Sverigedemokraterna är att anses som ett rasistiskt parti fick uppenbarligen den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson att gå i taket.  Han ägnar en hel artikel i sin blogg med att kverulera över att någon bara har mage att kalla SD för rasister.

”Personligen anser jag att den första halvan av programmet inte följer de regler som public service skall följa. För en objektiv programledning skulle man givetvis gett någon från Sverigedemokraterna en möjlighet att bemöta alla falska påståenden.”


Tror inte vid det här laget att någon människa vid sina sinnens fulla bruk tycker att det är ett falskt påstående när någon säger att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti. Bara Thoralf Alfsson själv som vägrar inse detta faktum och det trots att han på sin egen blogg gått ut och kallat sig för islamofob!?


Sen får sig LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson en rejäl känga av Alfsson också.


”Karl-Petter Thorwaldsson visar bara hur dum han är när han inte begriper att det är just Sverigedemokraterna som tar ansvar för vårt land. Men det lär han aldrig begripa innan han själv får smaka på mångkulturen, kanske inte ens då! Karl-Petter Thorwaldsson har svårt att begripa vad demokrati är.”


Öhum… ”Sverigedemokraterna som tar ansvar för vårt land”?


Om Sverigedemokraterna fick ta ansvar för Sverige så skulle fascismens piska vina i det här landet. Uppenbart att Thoralf Alfsson syn på vad demokrati är skiljer sig från övriga medborgares syn på den samma. Det är Alfsson som inte begriper vad demokrati är.


Även Johan Ehrenberg från tidskriften ETC får sig en känga av Alfssons missriktade ilska.


”Helt makalöst att han får kalla mig och alla andra Sverigedemokrater för rasister utan att någon får bemöta dessa grova anklagelser. Fy fan så ruttet av SVT!”


Är det verkligen en grov anklagelse att kalla Sverigedemokraterna för vad de är?


Absolut inte! Vad än den ”gode” Thoralf Alfssons missriktade ilska går ut över och hur han än försöker bortförklara ren fakta, så är SD ett rasistiskt parti. De är sen dessutom också starkt främlingsfientliga, islamofobiska och homofobiska.


Det faktumet kan Thoralf Alfsson aldrig komma ifrån. För i ett parti där det titt som tätt dyker upp SD-politiker som gör främlingsfientliga, rasistiska, islamofobiska och homofoba uttalanden i de sociala medierna så känns det enbart patetiskt av Alfsson att försöka hävda att inte SD skulle vara ett rasistiskt parti.


Så lägg av och lägg ned nu Thoralf Alfsson innan du än mer gör dig till Sveriges hela driftkucku med dina paradoxala utspel.Curt Latinosson för Slutpixlat