10 dec. 2013

Avpixlat hotar nu journalister! UPPDATERAD!

Efter att Expressen och researchgruppen avslöjat att ledande Sverigedemokrater anonymt hävt ur sig vidriga främlingsfientliga, rasistiska och hatiska kommentarer på bland annat hat- och rasistsajten Avpixlat så föranleder sig Avpixlat naturligtvis tvungna att gå ut och kommentera detta.

Man hävdar bland annat att journalisterna David Baas och Robert Aschberg ska ha trakasserat barn på skolor?


Något som naturligtvis är en lögn.Sen kommer man med ett förtäckt hot, som när det kommer från just Avpixlat är en uppmaning till sin hatpöbel att sätta igång med en hetsjakt på de journalister som ligger bakom dagens avslöjande.

”När journalisterna nu på riktigt börjar förfölja folk och åsiktsregistrera dem, kommer vi snart att använda exakt samma metoder mot dem själva. Vi gissar att det inte kommer att uppskattas.”


Avpixlat visar återigen vilken vidrig sajt det är och att folkvalda politiker från SD gjort anonyma hatinlägg på denna sajt bevisar återigen vilket klientel SD och dess anhang består av.


UPPDATERAT: Avpixlat gör nu en pudel och ändrar slutet på sin artikel där de tagit bort vad de tidigare skrev. 

"När journalisterna nu på riktigt börjar förfölja folk och åsiktsregistrera dem, kommer vi snart att använda exakt samma metoder mot dem själva. Vi gissar att det inte kommer att uppskattas."

Istället skriver de nu så här:

"Detta är naturligtvis början på smutskastningen inför valet nästa år, som lär bli den fulaste någonsin. Man skyr inga medel för att tysta oliktänkande, samtidigt som man påstår sig värna demokrati och yttrandefrihet."

Inte lite hyckleri Avpixlat använder sig av när de är igång. För om det är någon som sysslar med smutskastning och är fula så är det ju just Avpixlat själva. 

Avpixlat har även nu gjort detta lilla tillägg i originaltexten:"Samtidigt får vi åter igen uppmana alla som kommenterar att hålla sig till våra glasklara kommentarsregler."

Glasklara regler hos Avpixlat tycks ju innebära att kommentatorerna får fortsätta att komma med främlingsfientliga, rasistiska och hatiska uttalanden. För inte har de ju tidigare brytt sig om sådana kommentarer, och det är ju glasklart om något efter dagens avslöjanden.
 
Curt Latinosson för Slutpixlat