11 dec. 2013

Nu flödar dårskapen på Avpixlat!


Det dröjde inte länge efter det att Expressen och Researchgruppen avslöjat att ledande Sverigedemokratiska politiker som under anonyma pseudonymer, skrev främlingsfientliga, rasistiska och hatiska inlägg på Avpixlat, Exponerat och fria Tider, som de mest fantastiska konspirationsteorierna och lögnerna dök upp.

Och naturligtvis kom de flesta av dessa från hat- och rasistsajterna själva. Men mest så tar man i vanlig ordning på sig offerkoftan och utser sig själva som utsatta för en komplott av gigantiska mått. Man påstår sig nu tillhöra en förföljd och trakasserad grupp som är utsatta för åsiktsregistrering?


Och enligt de som vanligt anonyma tokdårarna på den av Sverigedemokraterna så omhuldade och älskade hat- och rasistsajten Avpixlat så är det naturligtvis de hemska ”vänsterextremisterna” som ligger bakom allt. Enligt deras synsätt så är ju allt till vänster om SD vänsterextremister?Det där med att David Baas och Robert Aschberg skulle ha trakasserat barn på deras skolor är naturligtvis en lögn från Avpixlat.


Intressant att de nu från Avpixlat kallar de SD politiker som nu avslöjats för oliktänkande som blivit tystade?

Ja nog vet vi att dessa SD politiker tänker olika än andra människor. De tänker i rasistiska banor och inget annat. Och i Avpixlats förvridna världsuppfattning så skall man då i demokratin och yttrandefrihetens namn ha full rätt att häva ur sig främlingsfientliga och rasistiska kommentarer?

Det här förtäckta hotet från Avpixlat togs senare bort av dem själva. Men det visar klart och tydligt hur man i vanlig ordning hetsar sin hatpöbel i en viss riktning för att dessa ska utföra Avpixlats vidriga intentioner.

När vidrigheterna i den form de sprids av på Avpixlat såsom främlingsfientlighet, rasism, islamofobi, i kombination med rent hat, och det av folkvalda politiker från Sverigedemokraterna, så är det naturligtvis en välgärning att allt detta kommer upp i dagens ljus så att allmänheten får mer kännedom om det mycket intima samröre som Avpixlat och SD har. Detta bevisar återigen att Sverigedemokraterna är ett parti bestående av en massa rasister, och ingen tvål i världen kan tvätta bort detta faktum. 

Mer om näthatarna hos Avpixlat!

Ja vilka är egentligen dessa näthatare som nu Researchgruppen och Expressen avslöjat?


Fria Tidningar har en bra artikel om detta skriven av Mathias Wåg och Måns Nilsson från Researchgruppen: Vilka är näthatarna?

Man analyserar även hat- och rasistsajten Avpixlat närmare: Avpixlat - från liten hatsajt till en politisk institution.


Även om Avpixlat och dess anonyma "skribenter" och dess hatpöbel i kommentarsfälten nu tar på sig offerkoftan och utmålar sig själva som en förföljd och trakasserad grupp, så börjar folk nu inse vilka stolpskott som egentligen döljer sig bakom denna sajt.

Tiden kanske rinner ut fortare än vad Avpixlat och dess hatpöbel  räknat med nu.

Tick tack, tick tack...
Raffina Wall för Slutpixlat