1 dec. 2013

DIspatch Internationals Roger ”Salle” Sahlström söker människor!?

Den starkt islamofoba, främlingsfientliga och rasistiska Dispatch Internationals Roger ”Salle” Sahlström” ni vet han som är Ingrid Carlqvists sidekick och följer hennes minsta önskan, söker människor som vänner?


Men Sahlströms definition på vad som är människor skiljer sig väldigt mycket åt vad normala människor egentligen tycker är normala människor.

För i Sahlströms konspirationsteoretiska värld så är uppenbarligen antirasister, bögar, muslimer, hbtq, fittstickare och vänsterhänta inga människor?


I en så kallad krönika i DI så skriver Sahlström så här:


”Tänk om människor bara såg varandra för det de är – människor. Då hade vi sluppit en massa problem. Ta bara ”anti-rasisterna” och ”knallkorkarna”, som dagarna i ända skryter med sin öppenhet och tolerans för allt. Jag misstänker att det egentligen är tvärtom. Det är något de döljer.


Deras gastande om att de har vänner som är bögar, muslimer, hbtq, fittstickare, vänsterhänta, you name it, är sannerligen påfrestande. En knallkork är en person som ser det som en merit att ha en person från grupp X i sin vänskapskrets.
Hela deras världsbild bygger på grupper och identiteter, och dessa ska visas upp med buller och bång. Gärna genom en gatufest med färgglada flaggor och speedad dunka dunka-musik.”


Uppenbart att Sahlström ogillar människor som inte delar hans morbida åsikter. Det är därför han tror att de döljer något?


Och i denna värld av konspirationsteorier som Sahlström lever i så fruktar han även ”kollektivet”. För de kollektivistiska idéerna hotar nämligen våra frihetsrättigheter?


Enligt Sahlström så fyller man ingen nytta i ”kollektivet”.


”Du fyller ingen nytta för kollektivet. Eventuellt kan man använda dig i propagandasyften, för att visa hur ondskans ansikte ser ut. Så arbetar Expo och Inte rasist men…”


Sen gör Sahlström en märklig analys och hävdar att han då inte är någon anti-rasist eller rasist?


”Jag är varken anti-rasist eller rasist, jag vill inte dela in människor i grupper.”


Men vänta nu här lite herr Sahlström! Nu luktar det ju facepalmvarning så det ryker om det.


I inledningen på sin artikel så delade ju just Sahlström in är anti-rasister, bögar, muslimer, hbtq, fittstickare, och vänsterhänta i en grupp? En kollektiv grupp dessutom, som inte enligt Sahlströms synsätt är människor?


Och som slutkläm hävdar Roger ”Salle” Sahlström att han föredrar att tänka själv, och hellre har människor än anti-rasister som vänner?


Ja du, Roger ”Salle” Sahlström, med ”människan” Ingrid Carlqvist som din vän så förstår man att du inte gillar anti-rasister. Som man bäddar får man ju ligga.


Kan tala om att vi anti-rasister inte är så överförtjusta i de islamofoba rasisterna som huserar i den vedervärdiga hatsajten Dispatch International heller.


Vi på Slutpixlat föredrar att ha riktiga sanningssägande människor som våra vänner istället för islamofoba och rasistiska konspirationsteoretiker vars enda mål i livet tycks vara att kollektivt hata en hel religion och dess utövare.


Curt Latinosson för Slutpixlat