31 dec. 2013

Efter Slutpixlats kupp mot nättrollen kommer Robban!

Slutpixlats jakt på rasistiska nättroll är över för denna gången. Med hjälp av RN har Slutpixlat lyckats jaga ut ett antal nättroll ur deras hålor då de gick i taket i tron om att Slutpixlat med hjälp av RN skulle släcka ned vissa hat- och rasistsajter just vid tolvslaget på självaste nyårsafton.

Detta fick en hel del av dessa nättroll att agera lite överilat och skicka oss diverse mer eller mindre korkade mejl eller göra överilade inlägg på Slutpixlats huvudsida. 


Ja de uppträdde helt enkelt som rena noobs!


Nättroll som under pseudonym kommit med främlingsfientliga och rasistiska grova kommentarer i diverse hat- och rasistsajter avslöjade därmed sig själva och med utomstående hjälp lyckades vi spåra upp ett antal av dessa individer och de vidriga kommentarer som de gjort.

Vi vet nu vilka dessa nättroll är och kommer under våren att presentera några av de värsta trollen. Varav några är riktiga kändisar i rasistiska kretsar.


Men jakten på dessa rasistiska nättroll är inte över för det! Så se upp! För efter Expressen och Slutpixlat så står nästa trolljägare i dörren hos dig!


Robert Aschberg tar vid med sitt program ”Trolljägarna”, där än fler av dessa troll avslöjas.Slutpixlatredaktionen