1 jan. 2014

Den misogyne sexisten Dagerlind.

Ingen har väl missat hat- och rasistsajten Avpixlats Mats Dagerlinds utsvävningar på Twitter där han mer än gärna visar sin sexistiska inställning gentemot kvinnor.


Detta tycker naturligtvis Dagerlind är jättekul att komma med. Att ständigt påpeka för kvinnorna att de är mindre värda än männen. Med Dagerlinds ständiga utspel mot kvinnor skulle man tro att han lider av gynofobi.


Vi vet naturligtvis inte vilket förhållande Dagerlind har till kvinnor i sitt privatliv, men med den här inställningen gentemot kvinnan som Dagerlind offentligt går ut med så inte lär han bli den förste som får sig en dans då det är kvinnornas tur att bjuda upp.

Dock så får Dagerlind, som den stolte vite heterosexuelle medelålders svenska man han säger vara, och som idkar "opinionsbildning" på hat- och rasistsajten Avpixlat,  på nöten tämligen omgående.


Uppenbart är Dagerlind stolt över att vara vit heterosexuell man i medelåldern som gör misogyna och sexistiska uttalanden. Med andra ord är Dagerlind en ganska normal manlig representant för det parti SD, som han propagerar för. 

Och som den stolte vite heterosexuelle man i medelåldern som Dagerlind säger sig vara så är det inte heller förvånande att han har gjort följande homofoba uttalande också:

"Tyvärr verkar en begivenhet på mycket (för) unga pojkar finnas hos många homosexuella män."

"...och dessutom en mycket hög grad av promiskuitet som gav oss en HIV-epidemi i Sverige."

"Det beror på att den sexuella kontroll som kvinnan står för här försvinner ur ekvationen."

"Ingen grupp är/var lika promiskuös som homosexuella män."

"Det pågår ju en vittvättning där de homosexuella smittspridarna ensidigt framställs som offer."


Med en så ”vältalig” och utåtriktad estradör som Dagerlind är för Sverigedemokraterna, så kommer det ju naturligtvis gå utmärkt för SD att locka till sig homosexuella och kvinnliga väljare.

För oss antirasister och feminister så är ju faktiskt Mats Dagerlind guds gåva till folket. Vilken PR-maskin de har i Dagerlind.


Å du Dagerlind! Här har du ett mer passande alternativ för 2014 än det du själv lade ut.Raffina Wall för Slutpixlat