17 dec. 2013

Hallå kronofogden! Ingrid Carlqvist i farten igen! Nu kan ni få era pengar.

Den islamofoba hat och rasistsajten Dispatch International startar en insamling för att kunna göra en opinionsundersökning. Om ”massinvandring och mångkultur”.

”Hjälp oss att ta reda på vad svenskarna egentligen tycker om invandring och mångkultur. Dispatch International drar igång en insamling till en omfattande opinionsundersökning.


Vi planerar att så fort som möjligt, i början av 2014, beställa en omfattande opinionsundersökning från ett internationellt respekterat opinionsinstitut – som kan publiceras före EU-valet 25 maj.


För att kunna jämföra svaren planerar vi att ställa samma frågor till ett representativt urval av danskarna, kring hur de ser på liknande frågor i Danmark.


En sådan undersökning kostar pengar – och det har Dispatch International inte.
Därför ber vi våra läsare att bidra till en insamling som ger oss möjlighet att anlita ett erkänt opinionsinstitut.


Vi kommer också att söka extern finansiering till projektet.”


Vore det inte bättre att ni betalade av de skulder till kronofogden som ni har för de kontorslokaler ni hyrde i Malmö och aldrig betalade för i flera månader istället för att försöka få ihop sekiner till en meningslös och väldigt, från er sida vinklad, opinionsundersökning?


Kronofogden har förövrigt lämnat över ärendet om de obetalda skulderna till tingsrätten då DI för tillfället tycks stå utan utmätningsbara tillgångar.

Dock så tycker naturligtvis Ingrid Carlqvist att det finns viktigare saker än ekonomi i livet. Jo vi vet det! Som att spy ut främlingsfientlighet, rasism och islamofobi.


Raffina Wall för Slutpixlat