16 dec. 2013

Löntagarna”. Ett politiskt obundet fackförbund!?

”Löntagarna, som det nya fackförbundet heter, välkomnar arbetare från alla branscher och politisk tillhörighet. Fackförbundet har ingen koppling till något politiskt parti och kommer därför inte heller ge bort medlemmarnas pengar till politiska valkampanjer.”

Ja så förklarar jan Sjunnesson och Sven Pernils det nya fackförbund de ämnar lansera i januari 2014.


Läs noga denna del av texten igen:


”Fackförbundet har inga politiska kopplingar till något politiskt parti”.


Inte nog med att detta så kallade nya fackförbund presenterades i SD kuriren. Sven Pernils är ju också en Sverigedemokratisk politiker.


”Fackförbundet har inga politiska kopplingar till något politiskt parti”.


Jo jo! Bullshit, säger vi då från Slutpixlat! Vem tror de att de egentligen lurar?


För bakom Löntagarna står ju Sverigedemokraternas kommunikationsstrateg Joakim Wallerstein. (Dagens opinion)

”Löntagarna – bara ett fackförbund”, utan kopplingar till något politiskt parti!?


Man kan då bara konstatera att ”Löntagarna” som ett fackförbund varken är politiskt obundet eller egentligen särskilt rumsrent då den andre av de bägge herrarna, nationalisten Jan Sjunnesson, som dragit igång detta så kallade fackförbund, gärna retweetar bland annat Islamofoben Robert Spencers Tweets och artiklar från Ingrid Carlqvists Dispatch International.Nej ”Löntagarna” är enbart ett fackförbund för islamofoba och rasistiska individer som stödjer Sverigedemokraterna.

Märkligt att dessa rasister ska behöva ha ett eget fackförbund. Vems rättigheter och vilka rättigheter är det de ska försvara egentligen?


Sverigedemokraternas rätt att bära järnrör på stan och kalla folk för babbe, eller rätten att anonymt häva ur sig näthat?


 
Curt Latinosson för Slutpixlat