27 dec. 2013

Nytt från nazistiska SMR:s ”TOKFRONT.”

Den nazistiska tok- och våldsorganisationen Svenska motståndsrörelsen SMR, ni vet dom som gjorde det brutala överfallet på den fredliga antirasistiska manifestationen i Kärrtorp är som vanligt ute och botaniserar i homofobins och antisemitismens värld i sitt pöbelorgan Nordfront, förlåt… Tokfront.


Med anledning av mobiloperatören Halebops nya reklamfilm så uttrycker nazzarna sig så här hatiskt och idiotiskt som bara en nazist med noll IQ kan göra. Var det förövrigt inte Dispatch Internationals ”chefredaktör”, islamofoben Ingrid Carlqvist som uttryckte att inavel är orsaken till ett lågt IQ?

Visserligen gjorde Carlqvist detta uttalande för att kasta skit på muslimerna i vanlig ordning, men om hon bara visste hur väl detta uttalande hade passat in på nazisterna i stället. Läs de här mindre begåvade inläggen i Tokfront så förstår ni.
Och över hela homohatet från dessa lågintelligenta varelser så vilar nazisternas gamla hatobjekt judarna som en blöt filt över alltihopa.

De måste älska att hata de här nazisterna, någon annan drivkraft finns uppenbarligen inte hos dessa intelligensbefriade stollar.


Hela Tokfronts sajt är förövrigt enbart en hyllning till nazismen, där reportage efter reportage är fyllda av hyllningar till för länge sedan döda naziförbrytare och citat ur den lille österrikiske korpralen och narcissisten med den löjliga mustaschen Adolf Hitlers Mein Kampf.


SMR är en rent nazistisk terrororganisation långt mycket farligare än någonting vi hittills skådat i Sverige, och som sådan måste den granskas noga och dess smutsiga byk dras fram i dagsljuset.


Det är därför vi här på Slutpixlat tillsammans med myndigheter och antirasistiska organisationer kommer att vara som en gadd i arslet på dessa vidriga nazister.


Where the sting hits, it hurts!Curt Latinosson för Slutpixlat