28 dec. 2013

Det luktar rutten fisk om Thoralf Alfssons utspel!

Rasisten och islamofoben Thoralf Alfsson är sur över att han och hans parti inte är inbjudna till den antirasistiska manifestationen i Kalmar idag. Men det hindrar inte Alfsson från att på sin blogg uppmana sina partikamrater att delta.

”Risken finns att även denna manifestation spårar ur från sitt syfte och tappar fokus på rasism och nazisim och istället ägna sig åt en sverigefientlig agenda där Sverigedemokraterna blir den största måltavlan.


Jag uppmanar trots allt våra medlemmar och sympatisörer att närvara vid manifestationen, Inte minst för att dokumentera vilka budskap som sprids på plakat och banderoller men även vad som sägs av de olika talarna. Media kommer sannolikt inte rapportera om de eventuella övertrampen som kommer ske under manifestationen. Det gjorde nämligen inte media i Kärrtorp.”


”Sverigefientlig agenda där Sverigedemokraterna blir den största måltavlan.”!?


Och hur många gånger har vi inte hört det uttrycket?

Kanske någon vänlig själ därute som vill vara så vänlig om att upplysa Thoralf Alfsson om att han och hans parti är rasister och att det bland annat är därför det hålls en antirasistisk manifestation. Ska det vara så svårt att begripa?


Det verkar nu mest som om Alfsson är ute efter att söka provokation så att han och SD kan ta på sig den stora offerkoftan igen och bröla ut hur oerhört synd det är om dem som inte får gå med i en antirasistisk manifestation.


Det hela luktar rutten fisk. För i ett utskick så säger bland annat Alfsson så här:


"Det är viktigt att manifestera mot de ideologier som genom historien har begått hemska brott mot mänskligheten, såväl nazism som kommunism, men även det hat som finns där skillnad görs på utifrån vart man kommer såsom främlingsfientlighet, svenskfientlighet och rasism.”


Vad Thoralf Alfsson egentligen är ute efter är att försöka normalisera rasismen genom att påstå att de är de som är utsatta för rasism och sedan påstå att de är emot den.


Hyckleri på hög nivå det där från Alfssons sida.


Att vara antirasist enligt SD:s mycket snäva synsätt är att vara Sverigefientlig.


Sanningen är dock att det är Sverigedemokraterna som genom sin främlingsfientliga och rasistiska politik är de som är de verkliga fienderna till Sverige.


Manifestation mot rasism i Kalmar lockar många. 

Raffina Wall för Slutpixlat