29 dec. 2013

Thoralf Alfsson inte trovärdig!


Det där om att ”dessa vildhjärnor härjar fritt på nätet” måste väl ändå ses som en väldigt vacker facepalm från Thoralf Alfssons sida.

Har han helt plötsligt glömt av sina egna härjningar på nätet vilket förövrigt ledde till att han åkte dit för förtal? Och har Alfsson helt glömt av hans vilda partikollegors härjningar på nätet där de kastat ur sig främlingsfientliga och rasistiska yttringar?


Och sist men inte minst så har Alfsson uppenbart glömt av sin partikollega, Frida Grundströms försök att på egen hand tutta på sin egen ytterdörr för att i ett försök kasts skuld på politiska meningsmotståndare? ExpressenEller Sverigedemokraten David von Arnold Antonis patetiska försök att skylla på invandrare genom att rista in ett hakkors i sin egen panna? Aftonbladet


Så talet från Thoralf Alfsson, om att det skulle vara absurt att Sverigedemokrater med fulmetoder försöker skylla allt på sina meningsmotståndare eller invandrare faller därmed platt till marken.

Thoralf Alfsson är inte trovärdig och har aldrig varit det.


Att försöka smutskasta sina meningsmotståndare för att sedan försöka ta på sig offerkoftan är enbart ett bevis på den patetiskt låga nivå som vissa Sverigedemokrater befinner sig på idag. 

Ärlighet och hederlighet är inte precis Sverigedemokraternas signum!

"AFA tar avstånd från hot mot riksdagsledamot - finns ingen anledning att misstro, de brukar skylta med sina aktioner." Barometern  

Raffina Wall för slutpixlat