29 dec. 2013

Dagerlind: ”En Sverigevän röstar på SD såklart!?”

Att den av Sverigedemokraterna älskade hat- och rasistsajten Avpixlats nestor, Mats Dagerlind är pro SD står ju utom all tvivel.


Och enligt foliehattarnas synsätt så är alla som inte är Sverigevänner enligt SD:s och dess definition på just Sverigevänner, Sverigefiender.

Med denna enkla vi och dem retorik, hoppas naturligtvis SD och Dagerlind att folk ska falla för deras fascistiska nationalistflummeri.


Nu är dock de flesta svenskar intelligenta nog att genomskåda dessa billiga retoriska knep och inser snabbt att SD:s politik egentligen är allt annat än just Sverigevänlig.


Och att SD och Dagerlind inte har mycket till övers för andra kulturer framgår ju gång efter annan med all tydlighet.”Utom möjligen för samer!?”

Oj då så storsint av Dagerlind att ”möjligen” vilja undanta samerna. 


Och så var det ju det här med dem och vi igen och deras mantra om den ”påtvingade” massinvandringen. SD:s och Dagerlinds neanderthalarretorik firar nya triumfer. Foliehatten på!Nej gott folk, svensk som invandrare naturligtvis, en äkta Sverigevän röstar inte på SD! En äkta Sverigevän har redan genomskådat SD:s politik och insett att detta parti enbart är främlingsfientligt och rasistiskt. Och som sådana är de verkligen Sveriges fiender.

Curt Latinosson för Slutpixlat