30 jan. 2014

Ingrid Carlqvist: ”Den som inte känner till Dispatch International är full!”

Ja så var då den nedläggningshotade islamofoba hat- och rasistsajten Dispatch Internationals chefredaktör Ingrid Carlqvist igång igen.

Nu tycker hon alltså, att den som efter det att slaskblaskan DI:s ett och ett halvåriga verksamhet inte har hört talas om denna, är att betrakta som en full person?Men Ingrid då!? Nu får du väl ändå nyktra till!

Inte kan man väl anklaga folk för att vara fulla bara för att de inte hört talas om en obskyr islamofobisk hat- och rasistsajt på den yttersta högerextrema kanten i Sverige.


Räcker ju att titta på hur många gillar DI har på Facebook för att få detta bekräftat. Futtiga drygt tusentalet stackars förvirrade individer anammar slaskblaskan DI och dess totalt sinnesförvirrade budskap.


Att i det läget påstå att de som inte skulle ha hört talas om DI är berusade, ja det är väl ändå att grovt överskatta tron på DI:s betydelse.


Tror att majoriteten av Svenskarna inte har hört talas om DI överhuvudtaget. Och skulle de någon gång gjort det och råkat läsa vad Ingrid Carlqvist skriver i denna islamofoba mediokra hat- och rasistsajt så, har de nog snabbt som bara den tryckt på deleteknappen.


Nej Dispatch International är enbart en i raden av hatsajter som drivs av missnöjda rättshaverister med en kraftig böjelse för främlingsfientlighet och rasism som tar sig ett islamofobt uttryck då de enbart riktar in sitt hat på en religion och dess utövare.


Och hos dem som driver dessa kan man verkligen ifrågasätta om inte omdömet blivit kraftigt nedsatt av någon form av alkoholhaltiga drycker eller narkotiska preparat.


För vi övriga medborgare som med ett nyktert och sansat synsätt ser verkligheten för vad den är, låter oss inte luras av det självbedrägeri som bland annat uppenbarligen Ingrid Carlqvist utsatt sig själv för och försöker att pracka på andra.


 Inte utan att man tycker att den romerske författaren, talaren och politikern Ciceros bevingade ord stämmer bättre in än här.


"Vem som helst kan fela, men ingen utom dåren framhärdar i sina fel."

Raffina Wall för Slutpixlat