31 jan. 2014

Thoralf Alfsson: ”SKÖNT!”


Den självutnämnde islamofoben och riksdagsmannen för Sverigedemokraterna, Thoralf Alfsson, ni vet han som hatar alla andra partier i Sveriges riksdag, skriver i sin blogg ordet ”SKÖNT!” som rubrik till en artikel han har totat ihop.

Och vad Alfsson tycker är så skönt att han med extra stora versaler måste uttrycka detta är att SD slog något slags rekord enligt Alfsson i Novus opinionsundersökning angående partisympatier.


”Efter de senaste månadernas kampanj mot vårt parti i medierna känns det enormt skönt att idag ta del av Novus senaste opinionsmätning. Att vi dessutom slår rekord i Novus med 11,0 procent är en ren bonus och en spark i baken på kvällspressen.


Jag har faktiskt varit ganska orolig att man skulle ha lyckats i sina försök att "förhindra" väljarna från att rösta på oss med sitt ganska osmakliga tillvägagångssätt genom att lyfta upp anklagelser med stora rubriker. Anklagelser som senare visar sig mer eller mindre helt ogrundade.”


Mja du Thoralf, det där med att det bedrivits någon kampanj mot SD från media tar vi naturligtvis med en klackspark då det är SD:s egna företrädare som helt på egen hand sett till att de hamnat på tidningarnas löpsedlar. Verkar ju faktiskt snarare så att SD kampanjar mot sig själva.


Sen är det inte utan man kan tycka att Alfsson är mer än nödvändigt patetisk när han påstår att media skulle försöka att förhindra väljarna att rösta på SD genom ett osmakligt tillvägagångssätt. För om det är några som uppträder konstant osmakligt så är det ju de facto SD:s egna företrädare genom sin främlingsfientlighet och rasism.


Det är ju bland annat därför det blir stora rubriker när Sveriges största skandalparti, SD är i farten.


Nåja nu är det ju dags att SD och Thoralf får en spark i baken. Mången SD:are har ju hävdat att nu är vi banne mig Sveriges tredje största parti!


NOPE, säger vi på Slutpixlat då. Ni är bara det femte största partiet. För i IPSOS/DN undersökningen från idag så skrapar bara SD ihop 7,3 procent.


Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet är större och förpassar därmed ned SD där de hör hemma. I bottenskiktet.Något vi antirasister och äkta demokrati förespråkare bara kan uttrycka på ett sätt samtidigt som Alfsson kan klacksparka sig själv där bak:

SKÖNT! DUBBELSKÖNT till och med!


Curt Latinosson för Slutpixlat