4 jan. 2014

Inte nu igen Thoralf Alfsson! Vaddå landsförrädare?Ibland så undrar man om inte den ”gode” Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson egentligen är ute efter att driva med alla, inklusive sig själv. Naturligtvis då utan att begripa att han driver med sig själv. Är han en fanatisk nationalromantiker eller är han en islamofob? Eller bägge sammantaget?

För i sina tappra försök så gör han sig själv till årets driftkucku genom detta lilla utspel på sin blogg efter att ha sett detta klotter på en vägg.Så om man tycker att Sverige bör vara till för alla så är man i Thoralf Alfssons ögon en landsförrädare och bör naturligtvis straffas därefter.

Man kan tycka vad man vill om klotter, men att reagera på detta klotter som Alfsson gör och påstå att det skulle vara landsförräderi om vill att Sverige skall vara till för alla är väl ändå en ren överkurs i dumhet.


Att sen Alfsson genom att i samma artikel tycka att Peter Wolodarski, Jan Helin och Thomas Mattsson är vänsterextremistiska element och att TT, Tidningarnas Telegrambyrå är något av det obehagligaste han vet inom svensk nyhetsmedia påvisar ju enbart hur oerhört svårt Alfsson har för media överlag.


De förmedlar uppenbarligen inte nyheter på det vis Alfsson vill att de ska förmedlas. Alfsson vill naturligtvis inte att media skall syna Sverigedemokraterna i sömmarna.
Men nu är SD inte som ett parti som alla andra och med tanke på att detta parti har sina rötter i nazismen och driver en till stora delar fascistisk politik så får de helt enkelt räkna med att bli extra synade. Och det med all rätt.


Och Alfsson bidrar ju själv till stor del att media gärna granskar Sverigedemokraterna då han med sina verbala grodor i sina bloggartiklar helt på egen hand ger ett ansikte åt Sverigedemokraternas främlingsfientlighet, rasism och hat.


Alfsson är en nationalromantisk rasist med klara islamofoba inslag. Något han själv inte hycklar om i alla fall. Alfsson säger vad han tycker. Frågan är dock om Åkesson tycker att detta alla gånger är så bra. Underlättare ju inte för Åkesson att genomföra sin nolltolerans mot rasism så länge Alfsson har fria tyglar.

Curt Latinosson för Slutpixlat