4 jan. 2014

”Intelligenta” uttalanden av islamofoben o rasisten Ryba.

Uppenbart är, för att vara ledare för den islamofoba och rasistiska hatorganisationen Swedish Defence League SDL, så behöver man inte vara särskilt intelligent eller ens besitta någon intelligens alls.

Räcker att vara en medioker rättshaverist som Kamil Ryba i förskingringen med en hatisk inställning till det mesta i livet.


Låt oss ta en liten titt på några av da allt annat än intelligenta uttalanden från denne mediokre rättshaverist som den nuvarande SDL - ledaren Kamil Ryba är.


Uttalanden som gör att man börjar undra varför denne patetiske figur från Polen överhuvudtaget är i Sverige och sprider sitt islamofoba, främlingsfientliga och rasistiska hatbudskap när han har likasinnade idioter att umgås med i hemlandet.Mja... Ryba har ju ett "charmant" sätt att visa sitt hat på. Här har ni några fler "charmanta" uttalanden av Ryba som skulle få en psykolog på rättspsyk att gå i spinn. Och det inte av glädje skulle vi tro. Snarare så att han skulle snegla på den vita skjortan med spännband.

Att Kamel Ryba sen hotar personer som inte delar hans morbida syn är ju ingen nyhet. Rybas utspel är ju till och med under sandlåde nivå i det här fallet. 

Och så här tyckte Ryba om manifestationen mot rasism i Kärrtorp:Sen har vi ju Rybas besök en tidningsredaktion där han förutom att han kastade ägg även hotade personalen där och utlovade att han skulle återvända med en kniv. Något han tycks vara stolt över att ha gjort?
Fortfarande lite märkligt att polacken Ryba anser att man bör slåss för sin kultur, i Sverige?Varför åker inte Ryba hem till sina polare i Polen och propagerar för sin vidriga agenda. Han ser ju ut att trivas betydligt bättre där än i Sverige i alla fall.


Ryba mitt i smeten av polska islamofober varav vissa uppenbarligen fryser om nyllet.

Ryba lever utan tvekan i vanföreställningarnas värld, där han tror att alla som inte är som han är kommunistpatrask?Sen kan man ju undra vad nationalsången hör hemma i det hela? Och vems nationalsång är det han egentligen menar? Den Polska?

Den romerske statsmannen, advokaten, talaren och retoriker Cicero fällde en gång den här sentensen som i ett nötskal sammanfattar Kamel Ryba.

"Vem som helst kan fela, men ingen utom dåren framhärdar i sina fel."

På islamofobernas i SDL:s sajt lade de för en tid sedan ut en bild med en vacker vikingakvinna och med undertexten, "Glöm inte vem du är."

Och i traditionsenlig anda såsom den bildsatirsajt Slutpixlat i första hand är, så kunde vi naturligtvis inte låta bli att "lätt" omskapa denna bild så att den mer sanningsenligt visar vad Ryba Och SDL är för ett klientel.


Tro oss Ryba, vi glömmer gärna vem du är. Men först efter att du lagt av med dina islamofoba, främlingsfientliga, rasistiska och hatiska stollerier. För så länge du håller på med detta stolleri får du också fina dig i att få mothugg från oss som tror på alla människors lika värde oavsett hudfärg, etnicitet eller religionstillhörighet.

UPPDATERAT: Nya våldshot från Ryba.

 
Raffina Wall för Slutpixlat