24 jan. 2014

Kasselstrand begärde att TT skulle ändra rubriksättning?

Dagens protestaktion från SDU med stöd av ungdomar från nazistiska Nordisk ungdom, angående att SDU inte fått något bidrag från Ungdomsstyrelsen, gick ju som bekant av stapeln idag.

Dock var det inte mer än cirka ett hundratal SDU:are och sympatisörer från det nazistiska Nordisk Ungdom som slutit upp.


Nu fortsatte dock SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand att på egen hand protestera efteråt när han fick se tidningarnas rubriker om protestaktionen.


De passade uppenbarligen inte herr Kasselstrand, så han ringde till TT och krävde rättning?Denna rubriksättning passade uppenbarligen inte Kasselstand:

”Bråk runt SDU-demonstration.” 


Aftonbladet, DN, och SvD med flera hade denna rubrik i sina artiklar om SDU protesten.


Förmodligen hade väl Kasselstrand hellre sett rena krigsrubriker i stil med, ”SDU:are våldsamt attackerade av hundratalet våldsaktivister från extremvänstern.”


Bara då så att den redan påtagna offerkoftan hade kunnat passa ännu bättre.


Enligt uppgift från media så var det enbart en motdemonstrant som försökte ta sig fram till SDU och NU individerna, och han greps av polisen på plats.


Lite patetiskt av Kasselstrand att då ringa TT och begära rättning av rubriksättningen.  Tala om att försöka göra en höna av en fjäder.


Raffina Wall för Slutpixlat