13 jan. 2014

SDU:ares historiska kunskaper är lika med noll!

Man förvånas inte längre över den historiska okunskap som många av Sverigedemokraterna besitter.

Axel Caesar Heder, ordföranden för SDU i Södermanland är uppenbarligen inget undantag heller.Öh… Axel Caesar Heder, hört talas om den spanska inkvisition under 1400-talet där de som inte anammade kristendomen utsattes för tortyr eller mord, och där i princip hela den judiska befolkningen i Spanien då utrotades?

Hört talas om korstågen, där enda målet var att i den kristna religionens namn utplåna människor av en annan religion?

Hört talas om häxprocesserna mellan 1400-talet och 1600-talet, där oskyldiga bland annat brändes på bål i den kristna religionens namn enbart därför att de eventuellt skulle ha haft samröre med djävulen? 

Och många fler moderna exempel på kristna som tagit sin religion på allt för stort allvar finns det.

Att Axel Caesar Heder inte hört talas om något av detta eller begriper det beror nog mer på att han som så många andra unga Sverigedemokrater inte i sitt liv läst eller ens öppnat en historiebok.


Uttalanden liknande detta som ständigt poppar ur SD:are gör att man överhuvudtaget inte kan ta varken de Sverigedemokratiska företrädarna eller deras politik på allvar.

Denna historiska okunskap hos SD politiker och deras sympatisörer är naturligtvis ett hot mot demokratin då de aldrig kommer att lära sig av historiens misstag utan istället i sin okunskap är mer än villiga att upprepa vissa av historiens största misstag. Av vilka fascismen var ett.   

Raffina Wall för Slutpixlat