27 jan. 2014

Slutpixlats val av SD-kandidater till Europaparlamentet!

Ja nu har Sverigedemokraterna presenterat sin lista med kandidater till Europaparlamentet. Hela 20 namn lyckades man skrapa ihop.

Men enligt Slutpixlat så är det en tämligen tam skara av kandidater man valt. Ska nu SD vara med i Europaparlamentet, mot sin vilja naturligtvis, då de hatar EU, så varför tog de inte och valde lite mer udda och världsvana figurer istället. Sådana som har lite vana att röra sig i de internationella kretsarna och ständigt kommer med ”intressanta” utspel som säkert skulle väcka mycket ”munterhet” hos de övriga politikerna i Europaparlamentet.


Därför har Slutpixlat gjort en alternativ lista till kandidater som är så att säga mer representativ för Sverigedemokraterna och dess ”politik”.


1.    Thoralf Alfsson. Den mannen vet hur man gör väsen av sig på den internationella scenen. Det vill säga Kalmar med omnejd, så att skicka ut Thoralf i Europa vore ett lyckat drag. Tror att resten av Europa vill se hur en självutnämnd islamofob ser ut. Men bara ser ut, för vad Thoralf säger är ju för det mesta ganska surt ochtämligen ointressant.

 2.    Kent Ekeroth. Vad SD verkligen skulle behöva är en driven filmregissör för att föreviga SD:s järnrörsdiplomati på den europeiska scenen. Juvenilt så det förslår.

  
3.    Mats Dagerlind. Förvisso inte medlem i SD vad vi vet, men det har ju mindre betydelse då hans lingvistiska krumbukter och saltomortaler på Twitter väl representerar SD ”politik”. Skulle det gå åt helvete så kan han ju åtminstone radera vad han sagt och sen hävda att det han sade stod han egentligen inte för.

 

 4.    Erik Almqvist. Han om någon vet ju verkligen hur det är att föra sig på den europeiska scenen, han bor ju i Ungern. Och hans verbala talanger att ”vänligt” tilltala personer som har utlandsklingande namn, gör ju han som klippt och skuren för en plats i Europaparlamentet.

 


5.    Gustav Kasselstrand. Dags att kasta in en från SDU i hetluften då han redan är i hetluften så att säga. Kasselstrands förmåga att se politiskt korrekta konspirationer från nästan alla håll och trä på sig offerkoftan i ilfart när han inte får som han vill gör han till en utmärkt representant för SD ibland de andra högerextremistiska partiernas representanter i Europaparlamentet. Dessutom är han uppenbarligen "mycket för" EU:s fria rörlighet.

 

6.    Ingrid Carlqvist. Vad skulle SD ut i Europa att göra om man inte hade en självutnämnd expert i religionsfrågor med sig. Hon både kan och vet att tolka koranen, på sitt sätt och… Ja det var väl ungefär den enda religionsfrågan hon kunde. Den enda fråga Carlqvist över huvud taget ”vet” något om. Dessutom så behövs någon som likt Brünnhilde i Wagners musikdramatiska verk, Nibelungens ring, tar sig ton mot allt och alla som inte tycker som henne.

 
 Om nu mot förmodan några av de kandidater som SD själva valt, eller om några av de kandidater Slutpixlat i all vänlighet valt ut åt SD skulle komma in i Europaparlamentet så beklagar vi naturligtvis detta.

Men håll med om att Europaparlamentet nog aldrig mer skulle bli sig likt om Slutpixlats SD- kandidater skulle äntra den europeiska politiska scenen. Och vi gissar nog inte fel om vi säger att övriga politiker i Europa, förutom de fascistiska högerextrema partierna, skulle bli mer än glada om de slapp fler av provinsiella högerextrema tokstollar än det redan finns i Europaparlamentet.


Curt Latinosson för Slutpixlat