1 jan. 2014

Thoralf Alfsson gör årets först facepalm!


Inte nog med att den självutnämnde islamofoben, homofoben, rättshaveristen, förtalsdömde, och sist men inte minst, den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson, gjorde 2013 års sista megafacepalm, nu så startar han det nya året med att göra en facepalm igen.

I något som förmodligen av Alfsson ska vara en årskrönika, ”Tillbakablick på 2013”, så fortsätter ”komediennen” Alfsson att försöka göra sig lustig på sina politiska motståndares bekostnad.  Något som med en gång fallerar då han skriver så här om dessa fyra herrar:För om det är någon som inte enbart givit Sverige dåligt rykte i norden utan även i resten av världen så är det Thoralf Alfsson själv. Genom sitt idoga bloggande med främlingsfientliga och rasistiska förtecken där Alfsson inte drar sig för att skicka ut sina fotsoldater i jakt på de individer han ogillar, så är denne man en skam för Sverige.


Vad Thoralf Alfsson inte heller tycks inse är att han nu också börjar bli en belastning för det egna partiet.


Så fortsätt du Alfsson med vad du håller på med. Det får drygt 90 procent av svenska folket att må illa.


Avslutar förra året med en facepalm för att inleda det nya året med en facepalm direkt. Starkt jobbat Thoralf! Grattis!


Betänk att denne man sitter i Sveriges riksdag och ska vara en officiell representant för sitt parti. Det kan man inte tro. Å andra sidan är ju inte Sverigedemokraterna som vilket annat parti som helst heller. Snarare något som katten släpade in. 

Raffina Wall för Slutpixlat