3 feb. 2014

Thoralf Alfsson har mist förståndet! Ser ”al-Qaida” överallt!

Nu så har uppenbarligen islamofobin hos den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson nått sådana höjder att hans förstånd måste ifrågasättas.

 "I Kalmar blev jag rent förskräckt när en Al-Qaida liknande (sic!) chaufför dök upp vid en taxi. Idag är det svårt att finna en etnisk svensk taxichaufför. Av de senaste 10-15 taxiresor jag gjort i Kalmar och Stockholm har alla chaufförer var utländska".


Ja så skriver den Sverigedemokratiske riksdagsledamoten Thoralf Alfsson i ett blogginlägg som publicerades på fredagen. I inlägget, som uppmärksammats av Inte rasist, men, skriver SD-toppen att taxibranschen tagits över av "bidragsberättigade chaufförer med i många fall utländsk bakgrund".


Sen försöker islamofoben Alfsson att i sin blogg utmåla en bild av taxichaufförer som potentiella Al-Qaida terrorister genom att lägga ut en bild på två Al-Qaida medlemmar och tillägga att:


”Vad tror ni gamla mor Gerda tänker när hon ska åka färdtjänat och en chaufför med liknande utseende möter upp från Sverigetaxi.”


Att försöka ställa dem mot oss är ju en beprövad SD taktik. Dock så har den för länge sedan genomskådats och riksislamofoben Thoralf Alfssons förstånd måste nu på allvar börja ifrågasättas.


För detta är ju inget annat än främlingsfientlighet och rasism på hög nivå som Thoralf Alfsson ägnar sig åt.


Dock så har inte SD:s partiledning trotts Alfssons ständiga rasistiska och islamofoba uttalanden valt att agera mot honom. Inget som dock förvånar då de åsikter Alfsson ger uttryck för uppenbarligen ligger i de riktlinjer som partiet utfärdat.


Man kan bara undra var Alfssons islamofobi kommer att slå till nästa gång?


”Titta det sitter en kassör i turban på systembolaget här i Kalmar! Han är säkert en Al-Qaida terrorist som tänker förgifta mitt brännvin och ta livet av hundratals andra alkoholglada Sverigevänliga Svenskar!”


Nåja. Thoralf Alfsson är ju tyvärr inte den ende islamofoben här i landet som går igång på att andra människor har annorlunda utseende eller tillber en annan religion.


Vi har ju en ren treenighet i islamofobi i det här landet bestående av Thoralf Alfsson, Mats Dagerlind och sist men inte minst, kvinnan vars islamofobi nått sådana höjder att till och med riksislamofoben Alfsson ligger i lä. Ingrid Carlqvist, vem annars.Raffina Wall för Slutpixlat