3 feb. 2014

Avpixlatskribent uppmanar till heligt krig mot svenska folket!


Signaturen ”Tjodrik” uppmanar i Sverigedemokraternas älsklings hat- och rasistsajt Avpixlat till kamp för att återta Sverige.

”Våra folkvalda har tagit vårt land ifrån oss. Symptomen på detta är många. Det kanske mest påtagliga är att våra folkvalda politiker under de senaste 30 åren har bjudit hit människor från jordens alla hörn som inte är medborgare och man har utan att rådfråga folket, skänkt ut medborgarskap till dessa främmande människor. Det är ett fruktansvärt bedrägeri mot det svenska folket.


Vi måste ta upp kampen med alla tillgängliga medel. Politiskt förs redan kampen allt mer framgångsrikt. Men den kampen som vi måste vinna är bara delvis politiskt.


Varje enskild medborgare har ett val. Antingen väljer man att kämpa, eller så väljer man förlorarens väg, och erkänner sig redan besegrade. Det kommer inte vara tillräckligt att enbart lägga en röst i lådan vart fjärde år.


Och om man inte gör någonting av ovanstående, så kan man i alla fall ha vett att inte kritisera de som faktiskt gör något och inte sprida defaitism.


Kampen för att återta Sverige och vårt nationella suveränitet har bara börjat. Den kommer inte kunna avslutas med lyckat resultat efter valet 2014, inte antagligen inte heller efter valet 2018. Kampen kommer behöva föras långsiktigt och målmedvetet, och den måste växa fram organiskt ur varje enskild svensk som insett sakernas tillstånd. Vi kommer dock vinna, vi har överlevt här i Skandinavien under tusentals år under enormt mycket värre situationer – hungersnöd, krig, osv, och vi kommer ta oss igenom den nuvarande krisen likväl.”


Det där med skribenten ”Tjodriks” uppmaning att kampen måste ske med alla tillgängliga medel och att kampen bara är delvis politisk väcker ganska obehagliga tankar då det verkar som delar av hans artikel är hämtad ur fascisternas bibel, Adolf Hitlers Mein Kampf.


”Det kommer inte vara tillräckligt att enbart lägga en röst i lådan vart fjärde år.”


Enligt ”Tjodrik” så måste man kämpa och inte sprida defaitism?


Om ordet defaitism känns historiskt bekant så beror det på att det var en av nazisterna favoritutryck för att beskriva folk som inte delade nazisternas åsikter och de sågs därmed i nazisternas ögon som landsförrädare.


Något som ju ”Tjodrik” på precis samma sätt gör när han använder ordet defaitism.
Är du inte med oss är du emot oss och därför en Svenskfientlig landsförrädare.


Mycket skit publicerar de på Sverigedemokraternas älsklingssajt Avpixlat, och hela ”Tjodriks” artikel genomsyras ju av budskapet att nu räcker det inte längre att med demokratiska metoder ta ”sitt” land tillbaks. Nu är det dags för ett heligt krig mot de som inte tycker som vi.


Vilket återigen bekräftar att hat- och rasistsajten Avpixlat då sannerligen är en riktig idiotmagnet för diverse rättshaverister med sjuka fascistdrömmar. Bara att se på hur Avpixlats pöbel svarar på "Tjodriks" artikel för att förstå detta.Curt Latinosson för Slutpixlat