28 feb. 2014

Tokdårarna i Svenska motståndsrörelsen igång!

Att den nazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsen (SMR) består av en massa förvirrade galenpannor som hyllar den lille Österrikiske korporalen Adolf Hitler och hans nazipöbel in absurdum är ju ingen nyhet. Bara att titta in på deras sajt ”Nordfront” för att få detta bekräftat. Här hyllar man nazismen och dess företrädare genom att bland annat hylla folkmördaren Heinrich Himmler samtidigt som antisemitismen och rasismen får flöda fritt.

Nordfront, nej snarare Tokfront.

Och att de i sin av sjuka ideologi förvirrade världsbild anser att de SMR medlemmar som attackerade den fredliga demonstrationen mot rasism i Kärrtorp är hjältar gör ju inte att man precis beundrar deras intellekt.


Som ett slags preludium till dagens inledande rättegång mot de sju nazisterna har några av nazister i SMR valt att hänga upp banderoller med texten ”Frige hjältarna från Kärrtorp.”

Vilka hjältar? Det är inte särskilt hjältemodigt att med våld ge sig på en fredlig demonstration där bland annat barnfamiljer och pensionärer är deltagare. Snarare ett mycket fegt agerande där nazismens fula tryne återigen tyvärr visar sig.


Vi måste i sammanhanget påpeka att SMR är en organisation som förespråkar att det demokratiska styrelseskicket vi har i Sverige skall störtas med våld. Målet är att etablera ett totalitärt styre genom revolution. Stiftelsen Expo beskriver Svenska motståndsrörelsen som Sveriges våldsammaste nazistorganisation.


Vi får väl hoppas att de SMR huliganer som nu står under åtal får långa och kännbara straff. För om det är någonstans de hör hemma så är det bakom galler. Individer som har en agenda där man använder våld och med denna vill störta ett demokratiskt valt parlament bör egentligen inte ha rätten att fritt vistas ute i samhället. De är inga hjältar enbart tokdårar.


Curt Latinosson för Slutpixlat