7 mars 2014

Exponerats pöbel: ”Frige Kamil Ryba! Han är politisk fånge!”

Sajten där intelligensen tagit permanent paus.

Naturligtvis dröjde det inte länge förrän hat- och rasistsajten Exponerats gaphalspöbel drog igång efter det att ledaren för den islamofoba högerextrema organisationen Swedish Defence League (SDL), Kamil Ryba dömts till fängelse på grund av sina hot mot media.

Det genomgående temat hos denna gaphalspöbel hos Exponerat tycks vara att Kamil Ryba är att anses som en politisk fånge? Och att Ryba då sannerligen inte har gjort någon brottslig handling.


Och tänk då också på att många av dessa som på Exponerat ger uttryck för sina åsikter också starkt vurmar för Sverigedemokraterna. Betänk också att denna gaphalspöbel håller ju också till på Sverigedemokraternas inofficiella organ Avpixlat.  Det är i Exponerat och Avpixlat man finner SD:s väljarbas därmed.


Läs själva och begrunda i vilken verklighetsfrånvänd och av konspirationsteorier fyllda värld denna pöbel hos Exponerat lever i.

Man kan naturligtvis undra vad det är som gjort att detta klientel som kommenterar på bland annat Exponerat och Avpixlat har sådana verklighetsfrånvänd attityd och slänger ur sig så mycket dumheter. Har de haft en problemfylld uppväxt, eller är de inte bara intelligenta nog att uppfatta verkligheten för vad den är? Hur det än är så är det illa nog. Och vad värre är, är att vi har ett politiskt parti vid namn Sverigedemokraterna som med sin populistiska och rasistiska politik gärna eldar upp gaphalspöbeln till än mer vidrigare kommentarer i diverse obskyra hat- och rasistsajter. Lika barn ”leka” bäst. 


Curt Latinosson för Slutpixlat