7 mars 2014

Jimmie Åkesson söker hjälp hos PR-byrå!

Som bekant så hamnade SD sist i Sifos förtroendebarometer för 2014. Något som naturligtvis Sverigedemokraterna har svårt att acceptera. Och sin vana trogen så såg SD-sympatisörernas notoriska konspirationsteoretiker spöken över allt, och hävdade unisont att detta enbart var en riggad undersökning för att misskreditera SD.

"Den ”hemska” PK-maffian har återigen tillsammans med den lika ”hemska” och förhatliga multikulturkommunistvänsterns batikhäxor och dess medlöpare i media, det vill säga, Aftonbladet, Fredrik Reinfeldt, SvD, Oisin Cantwell, DN, Expressen, Soran Ismail och månadstidningen Mjölkbondens väl, slagit till igen!"

Hujeda mig så hemskt!


Nåja, nu är inte Jimmie Åkesson sämre än att han kan efterfråga professionell hjälp efter detta monumentala debacle i förtroende hos det svenska folket.


Och vad bättre då att göra, är att göra som de stora politikerna ”over there” gör. Koppla in PR-maskineriet och dess expertis och låta dem fundera ut den bästa lösningen för att få upp SD:s förtroendesiffror hos det svenska folket.Raffina Wall för Slutpixlat