21 mars 2014

Nazisten Stefan Jacobsson, sanktionerar han våld och mord på sina politiska motståndare?

Ledaren för det nazistiska Svenskarnas parti Stefan Jacobsson orerar vidare i sin fantasivärld och tycker att det är de, som arbetar för Sverige och svenskarna?
 
Gör man det genom att försöka mörda sina politiska motståndare då?För enligt nazisten Jacobsson så skulle då riktigheten i deras ”arbete” innefatta våld och mordförsök på sina politiska motståndare. På något annat sätt kan man ju inte tolka hans uttalanden. För han tar inte med ett ord avstånd från sina partikamraters mordförsök på politiska motståndare i Malmö härförleden. Snarare så hyllas dessa på SvP:s sajt Realisten som några slags hjältar och nazianhängarna genomför en så kallade solidaritetsaktion för dem och skyller media och polis för att förvanska sanningen.


”Syftet med de symboliska aktionerna var att visa solidaritet med de nationalister som häktats i Malmö för mordförsök. Man ville också visa att det fortfarande finns rättrådiga och stolta nationalister som inte går på massmedias lögner, hetsjakt och lögnaktiga smutskastning av de häktade nationalisterna och därför använde man sig också av parollen ”Sanningen kommer segra!”, för att visa att lögnerna till slut kommer att motbevisas.”


Solidaritet för mordmisstänkta individer?


Kan det bli vidrigare än så?


Knappast! Den nazistiska ideologin bygger på att bland annat tillämpa våld och mord på sina politiska motståndare. Och vi vet ju sen tidigare hur våldsamt SvP:s medlemmar uppträtt mot sina politiska motståndare.


Så när nazisten Jacobsson talar om att de arbetar för svenskarnas bästa så är det då sannerligen inte för alla svenskars bästa. Bara för det nationalistvurmande nazipacket som kallar sig Svenskarnas parti. Och dem kan vi andra svenskar klara oss utan. För inte representerar de oss riktiga svenskar.


Curt Latinosson för Slutpixlat