21 mars 2014

Avpixlat goes bananas! Säljer rasistisk tvångströja för stollar.

Den så av Sverigedemokraterna omhuldade och sponsrade hat- och rasistsajten Avpixlat, ni vet den som Åkesson säger sig hämta sina ”sanningar” ifrån återlanserar nu sina T-shirts igen.

”En t-shirt från Avpixlat är det självklara plagget för den som vill visa att han eller hon är samhällsintresserad och vinnlägger sig om att hålla sig informerad bortom den tillrättalagda verklighetsbild som förmedlas genom etablerad medias åsiktsfilter. Du bidrar genom att bära tröjan också till att etablera Avpixlats varumärke i det offentliga rummet och att förhoppningsvis fler får upp ögonen för att det finns ett alternativ och komplement till gammelmedias desinformation, något som förstås är särskilt viktigt ett valår som detta.”


Ähum... det där med samhällsintresserad som vinnlägger sig om att hålla sig informerad osv. och Avpixlat som varumärke i det offentliga rummet!? Tja det kan vi ju glömma. Mnja… än är inte den siste idioten född uppenbarligen.


Vill man ständigt skämmas och bli utmålad som en komplett rasistisk idiot så skall man naturligtvis köpa denna form av rasistisk tvångströja för stollar... förlåt, T-shirt för stollar.


Men då borde ju åtminstone T-shirten avspegla vem man är och varför man avser att bära den. Så därför beslöt sig vår webbguru Avram för att piffa upp Avpixlats T-shirt en liten aning så att tokdårarna som köper denna T-shirt verkligen visar vilka de är.  För ingen person vid sina sinnens fulla bruk lär ju dra på sig något så vedervärdigt annars.Raffina Wall för Slutpixlat