12 apr. 2014

Brandmän mot rasism. Vilket fantastiskt stöd de får av svenska folket!

Efter det att brandmännen på Malmös Centrumstation i ett protestbrev bland annat förklarat att de inte ville bli inblandade i Jimmie Åkesson och SD:s valturné inför Åkessons besök på deras brandstation så har stödet för brandmännens agerande växt lavinartat.

Deras Facebooksida gillas nu av över 16 000 personer och stödet för dem bara strömmar in. I stort sätt så finns det företrädare ifrån alla slags yrkesgrupper som på ett eller annat sätt visar sitt stöd. Även olika föreningar och helt vanliga privatpersoner och många kändisar visar också sitt stöd. Även kollegor till Malmös brandmän ute i vida värden har också visat sitt stöd.


Helt fantastiskt!


 

Svenska folket har på detta sätt verkligen visat sin avsky mot rasismen och dess företrädare. Malmös brandmän och den Vårdpersonal mot rasism på Skånes universitetssjukhus som protesterade mot Åkessons besök förtjänar all kredit för sitt modiga agerande. Trots de mordhot de har fått utstå från SD pöbeln.

Så fortsätt at ge ert stöd! Det visar på att svenska folket har vaknat upp och äntligen börjat inse vad för ett slags parti Sverigedemokraterna egentligen är och vilka vidriga människovärderingar de har. Sverigedemokraterna är och förblir ett rasistiskt parti. De bevisar de dagligen genom sin människofientliga politik.Raffina Wall för Slutpixlat