13 apr. 2014

Verklighetens kranka blekhet har hunnit ifatt SD!

Sverigedemokraterna som länge hävdat att de är Sveriges tredje största parti fast de inte varit det på länge nu, är enligt sista Sifo mätningen degraderade till en femte plats, trots en marginell och ej statistiskt säker ökning på 0,3 procent.

Man kan då fråga sig om SD fortfarande tror på det utopiska valresultat på över 20 procent som vissa SD företrädare och dess sympatisörer tror på tills valet i höst.


Vissa fanatiska SD-sympatisörer må väl säkert fortfarande tro detta, men då verkligheten nu verkar ha kommit ikapp SD och medvinden mojnat för dem då fler och fler tidigare SD-sympatisörer nu verkar ha vaknat upp från rasismens bakgård och insett att inte SD är ett realistiskt alternativ i svensk politik, ja då lär sympatierna för SD falla än mer.


Och i takt med att fler inser det orealistiska med att i ett demokratiskt samhälle ha ett fascistinspirerat rasistiskt parti i Sveriges Riksdag är det bara förhoppningsvis en tidsfråga innan SD dyker under 4 procent spärren och självdör i all tysthet. 


Raset för rasismen och dess ivriga påhejare är nu påbörjat då en våg av antirasism rör sig över Sverige kan man läsa i dagens SvD.

Curt Latinosson för Slutpixlat