22 apr. 2014

Hjälp Kungsbackaborna att bli av med nazipropagandan från SMR!

Vi fick till Slutpixlat en förfrågan från en Kungsbackabo om vi kunde förmedla ett budskap om lite hjälp.

Anledningen var att det i Kungsbacka innerstad och vid Kungsmässan (köpcentrum) dykt upp väldigt mycket klistermärken uppsatta av nazister från våldsorganisationen Svenska Motståndsrörelsen. Samma organisation som låg bakom våldsamheterna i Kärrtorp där de gick till våldsam attack mot en fredlig manifestation mot rasism.


Det tycks som om nazisterna ökat sin närvaro i Kungsbackatrakten. Och vad vår Kungsbackabo ville ha hjälp med är att riva ned denna nazipropaganda när man ser den.


Som han själv säger: ”Det börjar bli svårt för mig att hinna med att ta bort dem själv.”

 
Och naturligtvis ska vi väl hjälpa honom att riva bort den vedervärdiga smörja som nazipöbeln från Svenska Motståndsrörelsen kletar upp.


Så ni som bor i Kungsbacka med omnejd, ser ni skiten, så riv ned den! Ingen nazipropaganda på våra gator!


För er som inte vet hur SMR:s klistermärken ser ut så visar vi här några så att ni vet vilka ni ska ta bort. Nordfront är förövrigt nazisternas webbsida. Eller som vi på Slutpixlat hellre kallar den ”TOKFRONT”. 

Förövrigt så var än i Sverige ni ser denna nazipropaganda så riv ned den. För en organisation vars fotfolk hissar naziflaggor utanför kommunhus och firar Adolf Hitlers födelsedag och mer än gärna brukar våld har definitivt förverkat sin rätt att utrycka sig i det offentliga rummet.

Förövrigt så är det klet som nazisterna satte upp i Kungsbacka och Frillesås den 20 april en hyllning till Adolf Hitler på hans födelsedag enligt vad de skriver på sin sajt, Tokfront

Slutpixlatredaktionen