11 apr. 2014

Homer Simpson intelligentare än en genomsnittlig Sverigedemokrat!

INSÄNDARE.

Tjabba tjena hallå alla coola antirasister! Frasse ifrån Bagarmossen här igen. Ni vet snubben som lämnade idioterna i SD för att gå till Arne Anka partiet.


Nu stormar det jävlar i mig i den Sverigedemokratiska ankdammen igen. Toffe har nu definitivt blivit ratad av sin partiledning. Toffe finns ju inte ens med bland de 86 namn som nu nominerats till SD:s definitiva riksdagslista inför valet.


Någon som är förvånad? Nä tänkte väl det!


För att ha en gubbe i partiet som ständigt på sin blogg gör hätska utfall mot muslimer, kvinnor, homosexuella, vindkraftverk och alla andra som inte delar denne gubbes åsikter är ju naturligtvis inte bra. Bättre då att låta de verbala proffsen (Björn Söder) på hätska utfall i partiledningen sköta det då.


Ja herre jösses, till och med seriefiguren Homer Simpson gör ju intelligentare uttalande än Toffe gör. Homer gör ju förövrigt intelligentare uttalanden än de flesta SD:are.Eller som morsan alltid säger om folk som inte har något vettigt att säga: ”Knip igen kakgapet pucko om du inte har något vettigt att säga!”


Något hon också i veckan sade till en yngling som på Bagistorg försökte dela ut propaganda för surrogatdemokraterna. SDU alltså.


Morsan har aldrig haft mycket till övers för fascister.


Och apropå fascister så kan man ju undra vad nu Toffes fanclub säger om det att SD-ledningen nu verkar ha spolat honom för gott.


Kommer de i sin frustration att mordhota SD:s valberedning nu? Tycks ju numer vara ett sätt från SD-svansen att agera då vissa saker inte passar dem.


Jamen vad fan! Hur lågt kan man alltså sjunka som människa när man mordhotar någon bara för att denne inte delar ens åsikter? Uppenbart att Sverigedemokraterna numer är en samlingsplats för sjuka människor. Annat var det när jag själv var med i SD. Då söp vi skallen av oss på fredagen, heilade på lördagen och kurerade bakfyllan på söndagen. Vad fan, någon jävla ordning får det ju vara.


 Eller som morsan alltid säger: ”Har du ordning och reda på freda, så kan du ägna resten av helgen till att bedja, utan att behöva oroa dig för bakfyllans kopparsmedja.”
Klok mor man har. Skulle ha lyssnat på henne i min ungdom så hade man sluppit den jävla söndagshuvudvärken.


Morsning korsning på er önskar Frasse i Bagarmossen. Bajen for ever!


(Toffe=Thoralf Alfsson)