12 apr. 2014

Järnrörsmannen Christian Westling imponerad av SDU!?

Ni känner säkert till Sverigedemokraten Christian Westling. Han som tillsammans med den numer i exil skickade Erik Almqvist, och under demonfotografen och regissören Kent Ekeroth spelade in den futuristiska kortfilmen "Järnrörsnätter i Stockholm." En film där de på ”bästa” sätt både verbalt och handgripligen ville visa hur ett framtida Sverige skulle se ut om Sverigedemokraterna skulle komma till makten.

Ja nu prisar denne Westling Sverigedemokratisk ungdom genom att överösa dem med superlativ.


Men uppenbart är att Westling i sin vurm över sina juvenila partikollegor uppenbarligen glömt, missat, eller rent av bara ignorerat vad dessa unga SDU:are har gjort och sagt. För det där med kvaliteten på SDU medlemmarna kan ju diskuteras. 

I alla fall vad och hur de uttrycker sig verbalt. Men å andra sidan så är väl Westlings syn på vad som är kvalitativt eller inte ganska representativt för hela SD:s kvalité.  Låg!

Att aktivitetsnivån är hög bland SDU:arna har ju Westling helt rätt i. Men ibland så tar sig denna höga aktivitetsnivå rent absurda och bisarra uttryck.


Låt oss titta på ett par ”högkvalitativa” uttalanden från några av SDU:s mer framträdande profiler.


Gustav Kasselstrand. Ordföranden SDU.
Kasselstrand är som bekant lite upprörd över att alla andra politiska ungdomsförbund fick bidrag från Ungdomsstyrelsen utom dem. Anledningen till att SDU inte erhöll bidrag var ju för att de på helt egen hand klantat till det och genom att lämna in ofullständigt ifyllda ansökningsblanketter. Något som uppenbarligen inte Kasselstrand än insett då han i sedvanlig anda, då de inte får som de vill, skyller allt på staten och anklagar de ansvariga på Ungdomsstyrelsen för korruption? Kasselstrands frustration gick till och med så långt att de tillsammans med den nazistiska organisationen "Nordisk Ungdom" demonstrerade utanför Ungdomsstyrelsens lokaler.


Kasselstrand tillbaks till Sverigedemokraternas enda politiska fråga. Den "hemska" massinvandringen. Hjärnspökena tycks frodas som löss på ett getskinn hos dessa fascister.

Jonas Andersson. Andre vice förbundsordföranden för SDU. När åker du!


Eh.. Inte smart att kalla sina partikollegor i riksdagen för skurkar. SD politiker har ju blivit uteslutna ur partiet för mindre.

Axel Caesar Heder. Distriktsordförande för SDU Södermanland.


SD och SDU:s kvinnosyn personifierad genom Heder.


Att Axel Caesar Heder har missat ett per lektioner i religionskunskap förbigår säkert ingen.


Fredliga o toleranta!? 


Ja det här är ju verkligen fredligt tänkt. 

Ja med sådana här "klartänkta", verbalt "skickliga" och retoriskt "välformulerade"  ungdomar som Sverigedemokraterna har i sina led så förstår man ju att Christian Westling uppskattar dem. Helt i nivå med SD:s mer "mogna" politiker. Förmodar att den så verbalt vältalige Björn Söder gråter en skvätt när han läser sina efterträdares "kvalitativa" uttalande i de sociala medierna. 

Det sägs ju att man från barn och fyllehundar får höra sanningen. Men sanningen är ju som sagt som baken, delad. 

Raffina Wall för Slutpixlat