18 apr. 2014

Nazisterna fiskar röster: ”SD är ett multietniskt parti!”

Naziledaren för Svenskarnas parti, Stefan Jacobsson, går i en krönika på nazzesajten Realisten under rubriken, ”Sverige behöver inte ytterligare ett multietniskt parti”, ut och avfärdar Sverigedemokraterna som ett parti som spelat ut sin roll.

”Svenskarna behöver inte ytterligare ett parti som ställer sig på invandrarnas sida, svenskarna behöver inte ytterligare ett parti som menar att vem som helst kan bli svensk och svenskarna behöver definitivt inte ytterligare ett parti som är överens med de andra sju riksdagspartierna om att det inte är något problem med att Sverige inte bara är mångetniskt, utan också förblir det. Därmed står det klart att Sverigedemokraterna har spelat ut sin roll.”


Ingen är väl förvånad över de åsikter naziledaren Stefan Jacobsson har om Sverigedemokraterna. SD är ju konkurrenter om de högerextrema nationalistiska väljarna. Men att kalla SD för ett multietniskt parti är väl ändå att ta i.


Stefan Jacobssons utspel är ju endast till för att locka röster från SD. Vilket inte har visat sig så svårt då ett flertal tidigare Sverigedemokratiska politiker ute i vissa kommuner hoppat av till just SvP. Och det även utan att Jacobsson uppmanat dem till att göra detta.


Visar väl ganska tydligt på var många av SD:s gräsrötter har sina ideologiska sympatier. Och i takt med att Åkesson försöker göra SD till ett politiskt rumsrent parti genom att försöka frisera bort den värsta rasismen inom partiet, ja då växer också missnöjet från SD:s väljarbas.


Uppenbart är att SD blivit lite för ”politiskt korrekta” för sitt eget bästa. Tror inte att nazisten Jacobsson egentligen behövt gå ut och kalla SD för ett multietniskt parti som spelat ut sin roll för att locka över väljare.  Finns redan tillräckligt många missnöjda SD:are som känner sig svikna av sitt parti då de inte tycker att SD nog tydligare visar sitt hat mot invandrare och politiska motståndare.


Något som det mer renodlade nazistiska Svenskarnas parti inte tvekar att göra. Och det oftast med våld om så behövs.


”Vad Sverige behöver är ett parti som sätter svenskarna först, som står på svenskarnas sida och inte kompromissar på den punkten. Med facit i hand är det alltså tydligare än någonsin att Svenskarnas parti behövs. Vi sätter alltid svenska intressen i första rummet och alla våra punkter utgår för vad som är bäst för det svenska folket. Det är något som vi inte tänker rucka på!


Till skillnad från Sverigedemokraterna så anser vi att ett parti inte kan driva frågan om avvecklandet av mångkulturen med ett multietniskt parti. Det är helt enkelt inte förtroendeingivande, utan blir i det närmaste en paradox. I Svenskarnas parti är vi tydliga med att vi arbetar för ett svenskt Sverige och första steget är självklart genom att bygga ett svenskt parti.”


Ja vid vet ju vad inte SvP kommer att rucka på. Avskaffandet av demokratin, något som finns inskrivet i deras politiska manifest. Och förkärleken till att ta till våld mot sina politiska motståndare.


Det är ju så nazisterna alltid har fungerat. Först hävda sin rätt att i demokratins namn uttrycka sig som de gör för att sedan avskaffa densamma om de får chansen för att sedan kunna kväsa allt politiskt motstånd. Gärna med övervåld och mord. Det var ju så Hitler gjorde.


SvP är och förblir ett nazistiskt parti, och att försöka fiska röster hos ett annat parti, SD, känns ju enbart patetiskt då de bägge egentligen delar samma politiska grundideologi. Vad det ena partiet, SvP, säger högt, hycklar det andra partiet, SD med genom att bland annat att ljuga om sitt fascistiska förflutna.


Skillnaden mellan SvP och SD är inte egentligen så stor som man kan tro.


"I Svenskarnas parti hittar man inga krusiduller, usla ”nolltoleranser” eller rädsla för att tala om de problem som vi står inför. I Svenskarnas parti använder vi oss av sunt förnuft och gammal hederlig svensk jävlaranamma. Vi tänker ta tillbaka Sverige och sticker inte under stolen med att vi tänker samla alla nationalister för att lyckas med det." Stefan Jacobsson


Nazisten Curt Linusson SvP

Är det så här nazisterna tänker sig "ta tillbaks" Sverige så har vi all anledning att oroa oss. För om det är något inte nazisterna i SvP har, så är det just sunt förnuft och hederlig svensk jävlar anamma. Bara dårskap och idioti!

Raffina Wall för Slutpixlat