18 apr. 2014

Ingrid Carlqvist lögner om Sverige!

Den islamofoba hat- och rasistsajten Dispatch Internationals landsflyktande chefredaktör, ”journalisten” Ingrid Carlqvist har låtit sig intervjuvas i den ultrakristna högerextrema amerikanska tv-kanalen CBN News som startades av predikanten Pat Robertson.

Pat Robertson är starkt antimuslimsk, antifeministisk och en inbiten abortmotståndare. Han anser även att hinduismen är en demonisk religion och att homosexualitet är en sjukdom som de som inte tror på gud får.


Pat Robertson la även delar av skulden för terrorattacken mot World Trade Center den 11 september 2001 på hedningarna, abortörerna, feministerna och de homosexuella?


Även ansåg Robertson att orkanen Katrina som i USA dödade över 1,800 människor var guds straff för den amerikanska regeringens abort politik?


Och orsaken till jordbävningen på Haiti 2010 ansågs av Robertson vara det att Haitis grundare svurit en pakt med djävulen för att befria sig från franska slavägare?


Det är alltså i denne mans tv-kanal som Ingrid Carlqvist gladeligen lät sig intervjuvas och vidareförmedla sina verklighetsfrämmande floskler om Sverige och svenskarna.  Rena lögner med andra ord.


CBN News hävdar bland annat att Sverige är landet Utopia och anspelar på att Sverige är i klass med gamla sovjetunionen och Nordkorea? Man säger också att det svenska etablissemanget är vänstervridet. CBN News hävdar också att de talat med ett ”flertal” journalister som hävdar att det i Sverige finns en stalinistisk atmosfär och att Sverige kommer att vara en tredje världen nation om invandringen får fortsätta?


Ja inte undra på att då Ingrid Carlqvist måste trivas som fisken i vattnet då hon av CBN news blir intervjuad. CBN och dess grundare Pat Robertson lever uppenbarligen i precis samma skeva verklighetsvärld som Ingrid Carlqvist gör, där muslimerna är roten till allt ont, regeringen är ond, och folk dumma i huvudet bara för att de inte tror på lögnerna som bland annat Carlqvist häver ur sig.


Se CBN News reportage och intervjun med Ingrid Carlqvist här och märk hur snabbt hon tar på sig offerkoftan genom att kalla sig för så förföljd av etablissemanget att hon var tvungen att fly utomlands? Till Danmark!? 

Förövrigt så hänvisar Carlqvist frekvent i DI till just artiklar skrivna av Pat Robertson. En man som lagom till nyår varje år hävdar att gud talat till honom och kommit med många sanningar. Robertsson är ingenting mer än en i raden av så kallade ultrakonservativa kristna domedagsprofeter på yttersta högerkanten i USA som tycks hata allt och alla som inte delar hans verklighetsfrämmande åsikter. Det säger inte lite om Carlqvists själv som person som tycks tro att det är från denne man ”sanningarna” kommer.  Egentligen sedermera Carlqvists lögner. För reportaget från CBN News är enbart en ända stor lögn om Sverige och Svenskarna.

Raffina Wall för Slutpixlat