8 apr. 2014

Ratad SD riksdagsman behöver din hjälp!

Den numer icke i riksdagen av partiledningen i SD önskvärde riksdagsmannen Thoralf Alfsson behöver akut hjälp då han anser sig själv idémässigt ha fastnat i sitt spår.

Och det kan vi ju hålla med om. Att han fastnat i sitt spår alltså. Islamofobi och rasismspåret är ju aldrig bra. Tenderar att spåra ur mest hela tiden när Alfsson använder sig av detta spår.  Något som ju också uppenbarligen fick partiledningen hos SD att byta växel på det framrusande ångloket i rasism, Thoralf Alfsson, och leda in honom på ett stickspår i ett försök att minimera de skador han redan åsamkat sitt parti via sin ”vältalighet” på sin blogg. Då genom att inte ge honom förnyat förtroende för ytterligare en mandatperiod i riksdagen.


Men inte hänger Thoralf Alfsson läpp för detta. Han ångar vidare på sitt nya smalspåriga stickspår som ett skenande godslok utan ändhållplats.


Nu eftersöker han läsarnas hjälp för att kunna skapa en informationsfolder då han tycker att SD:s sakpolitiska frågor inte syns i media tillräckligt ofta eller tillräckligt bra:


”Som jag skrev igår tror jag enda sättet att nu ut till allmänheten är att dela ut information direkt i brevlådorna eller brevinkasten. Media och andra kanaler kommer vara fullständigt stängda.


När läste jag senast en artikel i media som handlade om Sverigedemokraternas sakpolitik, oavsett politiskt område. Jag kan inte ens komma ihåg om det hänt under 2014!


Därför finns det ett behov av att skapa ett mängd olika sorters utdelningsmaterial!
Vilka är våra viktigaste frågor? Vilket budskap vill vi ge till väljarna? Vad tycker gräsrötterna? Hur skall vi förmedla vårt budskap?”


Inte underligt att Thoralf Alfsson inte läst något om sakpolitik från sitt eget parti. Oavsett politiskt område.


För SD:s sakpolitik består ju enbart av en fråga. Invandringen. Och den genomsyrar ju alla politiska sakfrågor SD för fram.


Så nu söker alltså Thoralf Alfsson hjälp med att framföra och tydliggöra denna enda sakpolitiska fråga till allmänheten genom att be sina läsare att vara honom behjälplig. Inte utan att man mellan raderna i Alfssons artikel på sin blogg kan utläsa en viss kritik och ett stort missnöje från Alfssons sida över partiledningens sätt att framföra just denna sakfråga. Eller snarare brist att de inte mer tydliggöra sin sakpolitiska/rasistiska agenda.


Och redan så har en av Thoralf Alfssons trogna ”gräsnötter” kommit med förslag på vad han vill se i en informationsfolder/flygblad från SD innehålla.Ojdå!? Vilken nyhet! Invandringspolitik, assimilation, barnafödande och demografi.


Denne läsare har då verkligen fattat galoppen om vad Alfsson uppenbarligen mest önskar att hans lilla informationsfolder/flygblad skall innehålla. Invandringsrelaterade frågor. Verkligen innovativt tänkt av denne individ. Han vet då banne mig vad SD ska föra fram för sakpolitisk fråga.


Slutpixlat tycker naturligtvis att vi ska hjälpa den idémässigt urspårade, utarmade och av partiledningen ratade Thoralf Alfsson med lite hjälp så att han inte återigen fastnar i sitt spår. Tänk på att just ditt förslag till innehållet i en informationsfolder från Thoralf av Thoralf själv kanske får chansen att publiceras i Thoralfs alldeles egna blogg.

”Alla som skickar in sin text kan ju inte räkna med att få sin text publicerad men jag hoppas att jag får ett svårt jobb att välja ut det bästa texterna!


Hoppas på många förslag och texter. Vi kör fram till den 15 april så får vi se vad som kommer in.”


Eh… Hur svårt kan det vara att välja ut de bästa texterna när de i princip enbart handlar om en sak? Invandringsfrågan.


Det märks att Alfsson behöver akut hjälp med idéer. Så gå in på Alfssons blogg och lämna förslag. Och för den som inte önskar Alfssons lilla urspårade informationsfolder i sin brevlåda framledes så finns det ju bara ett alternativ.Raffina Wall för Slutpixlat