30 apr. 2014

SD har tappat halva sin väljarkår!


Från en toppnotering på 14,6 procent i augusti 2013 i opinionen så har SD nästan halverats. Trendbrott? Ja naturligtvis! Sanningen har hunnit ifatt SD nu när Svenska folket har vaknat och insett vad SD är och står för.

”Det finns inget folkligt motstånd mot SD”, hävdar Åkesson.


Jasså? Vore då intressant att se Åkessons förklaring till de senaste tappen hos olika opinionsinstitut om det nu inte skulle röra sig om just något folkligt motstånd mot SD.


Och helst då utan att offerkoftan åker på där han i vanlig ordning skulle skylla på den ”politiskt korrekta” medias ”hetskampanj” mot dem.


Det pågår ingen hetskampanj mot SD. Det behövs inte. Det är ju SD:s egna politiker som själva genom sina ”intelligenta” uttalanden och ”politiska” utspel ser till att de ständigt själva hamnar på tidningarnas löpsedlar. Senaste största rubriker skapade ju Åkesson själv genom att ljuga om sin uppväxt i Sölvesborg.


Sverigedemokraterna behöver inga yttre fiender. De är sina egna fiender. Och det genom sin främlingsfientlighet och rasism.


Något som förhoppningsvis blir deras fall då svenska folket inte längre vill ha med rasister att göra. 


Vilket avspeglas i det stora folkliga motstånd som faktiskt finns mot SD i Sverige. Något som Åkesson naturligtvis inte vill erkänna. Det vore ju att förlora ansiktet på riktigt inför sina egna sympatisörer. Bättre då att köra huvudet i sanden och låtsas som inget hänt.  

Raffina Wall för Slutpixlat