25 apr. 2014

Sverigedemokrater på glid i Sjöbo!

Helt fantastiskt! En politisk motion från Sverigedemokraterna som till och med Sverigedemokraternas stabschef Linus Bylund reagerar på. Den innehåller nämligen inte EN enda stavelse om invandrare eller invandring.


SD i skånska Sjöbo har alltså lagt en motion om att de vill ha en skidbacke året runt i kommunen!?


SD.Kuriren beskrivs förslaget som kreativt.


Och det måste vi faktiskt hålla med om. Äntligen, som Gert Fylking skulle ha sagt. En motion utan rasistiska undertoner.


Målet för SD i Sjöbo är enligt SD-Kuriren att öka kommunens attraktionskraft.
SD i Sjöbo vill nu att kostnaderna samt möjligheterna för att uppföra en året runt skidbacke i Sjöbo kommun utreds. Och att det undersöks om det finns en möjlighet till EU-stöd för detta projekt?


Men vänta nu här lite!?


Är det inte Sverigedemokraterna som avskyr EU som pesten och helst vill att Sverige omedelbart skulle lämna EU. För att som de säger, ”EU förstör den nationella friheten.”


SD vill inte vara med EU, men de vill uppenbarligen ändå ha tillgång till EU:s pengar.
Hur tänker de där kan man undra.


Nåja, vi är ju vid det här laget vana att SD:s ”vallateam” inte alltid ens lyckas att hitta rätt grundvalla. Men, men, vill SD politikerna i Sjöbo glida omkring på artificiell snö året runt i form av någon slags vitmålat plastgräs så kan vi väl unna dem det. För utför går det ju för SD nuförtiden, och det oavsett hur de vallat eller vilken årstid det är om man får tro de senaste opinionsundersökningarna. Störtlopp blir nog en av SD:s paradgrenar fortsättningsvis. Det går ju så hiskeligt fort utför. Och ont kan det ju göra också. Hindren är många. Varför inte låta den förvånade Linus Bylund bli den som får äran att genomföra premiäråket i nya åretruntbacken.  Det vill säga om de nu får EU-stöd för detta projekt.Förövrigt, så om Sjöbo kommun vill öka sin attraktionskraft, så vore det väl bättre om folk inte röstade på SD:s kandidater i kommunen i höstens val.

Raffina Wall för Slutpixlat