24 apr. 2014

Sverigedemokraterna verkar få både soppatorsk och pyspunka!

Återigen så tappar SD i en opinionsmätning. De sjunker nu från 9.3 till 8.8 i senaste Novus! Och det verkar som om den nedåtgående spiralen för SD bara är i början. Nu endast fjärde största parti och snart ikappkörda av Vänsterpartiet.

Talet från sturska SD:s sympatisörer om över 20 procent i nästa riksdagsval ter sig allt mer avlägset. Börjar SD nu äntligen få slut på bränslet? Soppatorsk mitt ute i obygden är ju dock vad Sverigedemokraterna nu tycks vara på väg att få.


Det verkar som om det folkliga motståndet mot SD ökar allt mer i takt med gemene man nu äntligen börjar vakna till liv och inser att fascismen aldrig kommer att bli ett alternativ politiskt.


Pyspunka för SD därmed. Och inte ens med hjälp av sina trognaste supportrar verkar nu partiledare Åkesson få fart på ekipaget igen. Inga segrar i fädrens spår här inte!
Nu ska man ju dock ta dessa opinionsmätningar med en nypa salt. Men överlag så har ju SD backat i flertalet av de senaste mätningarna. Och detta får väl ses som ett gott trendbrott om något. Nyhetens behag verkar vara över för Sverigedemokraterna.

Curt Latinosson för Slutpixlat