18 maj 2014

Bussbolaget ”Heja Jimmie!”. Eller konsten i att maximera desinformationen!

När Åkesson turnerar runt Sverige just nu med sitt ”EU-budskap” så tar man tydligen till alla medel för att lura både sina egna partisympatisörer och media.

Man skulle kunna tro att Sverigedemokraterna nu startat ett bussbolag.Det är nämligen så att de Sverigedemokrater som nu är ute och kampanjar inför EU-valet den 25 maj uppenbart har svårt med att få de egna partisympatisörerna till att besöka sina kampanjmöten runt om i Sverige.


Dock så kom SD på den perfekta lösningen på problemet.


Man skjutsar runt sina partimedlemmar till de olika kampanjmötena. Allt naturligtvis för att få det att se ut som Sverigedemokraterna har mer sympatisörer på de olika orterna man besöker än de egentligen har.


För under Åkessons besök i Oskarshamn och Kalmar så var det påfallande många av SD:s sympatisörer som var med på bägge mötena. Likadant var det när Åkesson besökte Falkenberg, Varberg och Kungsbacka. Samma nunor på dök även upp här.


Kanske Åkesson har startat ett bussbolag under namnet ”Heja Jimmie”, som skickar runt de närmast sörjande för att frisera till besökssiffrorna så att han sen i media kan gå ut och säga att, ”Titta så välbesökta våra möten är!”


Nåja det behöver kanske inte vara ett bussbolag det är frågan om, men det är utan tvekan så att hans mest lojalaste groupies följer vartenda steg han går. Och med tanke på hur SD gärna använder sig av desinformation för att nå sina mål så försöker uppenbarligen SD inte enbart lura sina egna sympatisörer med att det är ”många” som besöker deras möten. Man tror sig även kunna lura media.


För bevisligen var det på många ställen samma SD-svans som syntes på Åkessons möten.


Och hur vet vi då detta undrar ni.


Jo Slutpixlat följde också Åkessons möten på plats i ovan nämnda städer. Och med tanke på hur unga många av SD-sympatisörerna var så skulle det inte förvåna oss om SDU ligger bakom resplanen och transporten så att säga. Allt för att maximera desinformationen naturligtvis.


Bör påpekas i sammanhanget att samma trick körde en ökänd herre med i Tyskland på sin tid. Fast då var det mest tågtransporter av sympatisörer det handlade om. Och vad han sen använde alla tåg till för transporter är ju något som världshistorien kunde ha varit förutan,

Curt Latinosson för Slutpixlat