16 maj 2014

Butterpluggen Söder!

GÖTEBORG. Inför årets West Pride i Göteborg tar nu en nystartad webbshop fram en Vladimir Putin buttplug för att visa stöd för homosexuella i Ryssland och samtidigt samla in pengar för HBTQ-personers rättigheter i landet.

”Vi har en prototyp på en fullt fungerande Vladimir Putin buttplug på gång. Den kommer att tillverkas i antingen silikon eller gummi och vara helt funktionell. Och vi planerar att lansera den i samband med Westpride”, säger Niklas Dahlqvist, projektledare för gay.se.


En buttplug är en dildo-liknande sexleksak och Putin-buttplugen är en protest mot Rysslands antigaylagar som är en lagstiftning mot "propaganda för homosexualitet". Enligt RFSL förbjuder lagen lockelser, positiva åsikter och kommentarer mot otraditionella sexuella relationer som är riktade till minderåriga.


”Vi valde att använda Putin är för att han är en stark ledare för ett land och tyvärr står han för en del åsikter som går emot de mänskliga rättigheterna, framför allt mot HBTQ–människor i Ryssland. Förhoppningsvis ökar det här på uppmärksamheten och debatten kring hur Ryssland agerar i de här frågorna. Hans antigaylagar är ganska unika i sitt slag i Europa”, säger Niklas Dahlqvist.
Källa: Expressen


Och som protest mot blanda annat Sverigedemokraten Björn Söder och många av hans partikollegors homofoba uttalanden så lanserar nu Slutpixlats sin version.


”Butterpluggen Söder” som stöd för den svenska HBTQ-rörelsen. Dock är den inte tillverkad i silikon eller gummi, utan i äkta formgjutet rostfritt stål från kasserade järnrör som tidigare använts av andra Sverigedemokrater i helt andra syften.


Här är några av de klart homofoba uttalanden som kommit från ledande Sverigedemokratiska politiker.


Björn Söder, partisekreterare för Sverigedemokraterna.


”Vad är det som säger att den s k normaliseringen slutar med att bi- homo- och transpersoner skall normaliseras? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala.”


Uttalande gjort av Björn Söder på sin blogg i ett stick med anledning av Pridefestivalen den 1 augusti 2007.


Tommy Hansson, gruppledare för Sverigedemokraterna Södertälje.


”Ett särintresse av högsta potens är däremot HBTQ-kommuniteten och den därmed nära förknippade homosexlobbyn, vilka omfattar kanske treprocent av svenska folket. Kronprinsessan borde inte ta ställning så här kraftfullt för ett sådant särintresse vars samhällsnytta jämväl måste anses vara ytterst diskutabel.”


Uttalande gjort på sin blogg februari 2013i samband med att kronprinsessan Victoria delat ut pris till ”Årets homo” på QX.galan.


Stefan Lindberg, andresuppleant i Sverigedemokraternas kommunförening i Kungälv.

"Asså Mark Levengood!!! Vad fan måste SVT knö in en bög i alla sammanhang för?!"

Uttalande gjort på sin personliga Facebooksida juni 2013 i samband med att prinsessan Madeleines giftermål visats i SVT och Mark Levengood medverkat i studion.

 Björn Söder, partisekreterare för Sverigedemokraterna.


”Kännetecknande för ett samhälle i upplösning är hyllandet av perversioner och dekadens. Så har det varit genom historien och nu visar det sig med all tydlighet även i vårt land. Perversa tillställningar hyllas av etablissemanget som om de vore vilka nöjestillställningar som helst. Perversa och onaturliga läggningar lyfts fram av massmedierna och politikerna som normaliteter och de nästan slåss om att vara den som skriker högst till försvar av dessa sjukliga jippon.”

Uttalande gjort på sin hemsida i en kommentar med anledning av Pridefestivalen den 31 juli 2003.

Tommy Hansson, gruppledare för Sverigedemokraterna Södertälje

”En av orsakerna till den alltmer urartade sexualmoralen är utan tvivel samhällets avkristning och den starka ställning som sexualrelaterade påtryckargrupper såsom RFSL (Riksförbundet för sexuellt likaberättigande), RFSU med flera tillägnat sig med hjälp av kristendomsfientliga politiker. Inte mycket är längre tabu bortsett från pedofili och våldtäkter.”


Uttalande gjort på sin blogg juli 2013.


Om man ska se till hur homofobt dessa Sverigedemokrater uttrycker sig så borde de egentligen förses med en ”Mothplug” istället.


Curt Latinosson för Slutpixlat